Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Jak wyznać uczucie?

<< < (3/6) > >>

Bela:
heh i to jest właśnie to oczym mówię..

--- Cytuj ---Bela ja się z tobą nie zgodzę co do tej teorii 12 i 15 lat. Mimo, że ja mam te 14 lat ale dziewczyny z naszej klasy i nie tylko są dużo bardziej dojrzałe. Oczywiście tutaj trzeba trochę z humorem podejść dziewczynę, ale te co ja znam (czyt. są w moim wieku) raczej lubią jakieś spacerki itp. Wszystko naprawdę zależy od dziewczyny:D
--- Koniec cytatu ---

Fakt, zależy od dziewczyny, wydaje ci się, że są dojrzałe, ale ja mając 19 lat jestem chyba nieco bardzije dojrzały, więc mając do czynienia z 14 latką raczej niewiele tej dojrzałości w niej ujrzę. Woli spacerki - ok, a co po spacerku? No i raczej z 14 latką wieczorem późnym nie połazisz..

--- Cytuj ---Ja poznałem swoją ukochaną na dyskotece, podszedlem do niej i spytalem czy zatanczy wolnego, zgodzila się :)
powiedzialem jej ze mi się podoba a ona odpowiedziala ze miło.
wymienilismy się numerami i w szkole potem pogadalismy (ja zagadalem do niej). po kilku dniach zdecydowalem się ja odprowadzic i wtedy przytulilismy się a ja spytalem czy zostanie moja dziewczyna ;]
a MAM 16 LAT !! ona ma 14 !! więc bela niemysl ze to takie proste :)
--- Koniec cytatu ---

Dopmyślam się że to dyskoteka szkolna, ty jesteś w 3 gimnazjum a ona w 1.. Zgodziła się zatańczyć wolnego - w porządnym klubie/dyskotece nie grają wolnych pościelowych kawałków (najwolniejsze co zagrają to hip-hop), po drugie, skoro ma 14 lat i ma przed sobą dorosłego - w jej mniemaniu - faceta (bo aż 16letniego), to się ucieszyła że starszy chłopak na nią zwraca uwagę, więc się zgodziła - wierz mi, z z 18 latką już to nie przejdzie, nie podjedziesz poprostu do bylajakiej panny i nie powiesz zatańczmy wolnego - spotkasz się albo z wyszydzeniem albo z pogradliwym spojrzeniem. Starsza się już na to nie złapie - bo nie da się obmacywać i obściskiwać obcemu facetowi. No chyba że jakaś lampucera..

--- Cytuj ---powiedzialem jej ze mi się podoba a ona odpowiedziala ze miło.
--- Koniec cytatu ---

dobry chwyt, widzę że poskutkował, ale starszej jużby trzebabyło mówić, że ładnie wygląda zamiast tego, że ci się podoba. A najlepiej niemówić, że ładnie wygląda, bo to słyszy pewnie często, tylko pochwalić konkretną, jedną rzecz (broń boże nie oczy - toż to takie oklepane), npo powiedz że ma świetnie dobrany top do spodni - i już masz plusa, bo zauważyłeś i doceniłeś to, nad czym ona godzinę myślała (co by tu założyć?) - no i plus za to że się na modzie znasz xD

--- Cytuj ---wymienilismy się numerami i w szkole potem pogadalismy (ja zagadalem do niej). po kilku dniach zdecydowalem się ja odprowadzic i wtedy przytulilismy się a ja spytalem czy zostanie moja dziewczyna ;]
--- Koniec cytatu ---

No i git, szybko łatwo iprzyjemnie, szkoda tylko że starszej sztuki na to nie złapiesz.. Wraz z wiekeim rosną wymagania i stopień trudności niestety..

Anv:
Bela no wlaśnie połazisz wiem z własnego doświadczenia. Wiem no 14 lat to nie 16 czy więcej i w pełni to rozumiem no i dla ciebie 14 lat to chyba nie jest zbyt dojrzały wiek ?:D

--- Cytuj ---Dopmyślam się że to dyskoteka szkolna, ty jesteś w 3 gimnazjum a ona w 1.. Zgodziła się zatańczyć wolnego - w porządnym klubie/dyskotece nie grają wolnych pościelowych kawałków (najwolniejsze co zagrają to hip-hop), po drugie, skoro ma 14 lat i ma przed sobą dorosłego - w jej mniemaniu - faceta (bo aż 16letniego), to się ucieszyła że starszy chłopak na nią zwraca uwagę, więc się zgodziła - wierz mi, z z 18 latką już to nie przejdzie, nie podjedziesz poprostu do bylajakiej panny i nie powiesz zatańczmy wolnego - spotkasz się albo z wyszydzeniem albo z pogradliwym spojrzeniem. Starsza się już na to nie złapie - bo nie da się obmacywać i obściskiwać obcemu facetowi. No chyba że jakaś lampucera..
--- Koniec cytatu ---

Tu się na pewno zgodzę

Bela:
No cieszę się, że przynajmnije w jednym się zgadzamy :)

No ale czy na pewno połazisz późnym wieczorem? Może w twoim przypadku to jest możliwe, bo oboje macie wporządku starszych, ale ilu rodziców pozwala swoim 14letnim pociechom włóczyć się po 23 po parku, gdzieś nad rzeczką czy po nocnym mieście? No niewielu zapewne.

Tukan:
Jak by nie patrzeć ten przedział 12-15 lat to prawda. Nie chce nic mówić, ale 14 latek z 14 latką - te miłości trwają tydzień, 2 , góra 3...

--- Cytat: Hyperion ---Bela ja się z tobą nie zgodzę co do tej teorii 12 i 15 lat. Mimo, że ja mam te 14 lat ale dziewczyny z naszej klasy i nie tylko są dużo bardziej dojrzałe. Oczywiście tutaj trzeba trochę z humorem podejść dziewczynę, ale te co ja znam (czyt. są w moim wieku) raczej lubią jakieś spacerki itp. Wszystko naprawdę zależy od dziewczyny:D
--- Koniec cytatu ---
Hyperion - z szacunkiem dojrzałe to one mogą być na zewnątrz i to i tak często nie do końca. W środku to one mają(w większości) etanol, papierosy, dream w stylu: "A gdzie mój książę z bajki" + biały koń na wyposażeniu.

Podkreślam - w większości, nie wszystkie.

Używaj kurczę opcji edit //VwB

Anv:
Oczywiście się zgodzę z dwojgiem moich poprzedników. Takie miłości w takim wieku naprawdę nie trwają długo. A ten spacer i tak nie będzie do późna, to jest po prostu rzadko możliwe żeby starsi puścili manie z laską na spacerek tak do 23. Wiem z własnego przykładu, że z dziewczyna w takim wieku można być ok 1,5 miesiąca i ja po pewnym czasie doszedłem do wniosku, że jeszcze teraz mi to nie potrzebne, co innego 17+ lat

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej