Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Jak wyznać uczucie?
Bela:
Ja jeszcze dodam od siebie, że nie znam inie znałem żadnej pary, która w wieku 14 lat byłaby ze sobą na poważnie. Ja sam do 16 roku życie wszystkie "drugie miłości" miałem góra 2 miesiące, potem cosik się odmieniło i mam już 2 lata. A spacerek późną nocą, najlepiej na jakąś górę w wakacje jest bardzo miły - widoki na miasto nocą godne polecenia.
Tukan:
--- Cytat: Bela ---Ja jeszcze dodam od siebie, że nie znam inie znałem żadnej pary, która w wieku 14 lat byłaby ze sobą na poważnie. Ja sam do 16 roku życie wszystkie "drugie miłości" miałem góra 2 miesiące, potem cosik się odmieniło i mam już 2 lata. A spacerek późną nocą, najlepiej na jakąś górę w wakacje jest bardzo miły - widoki na miasto nocą godne polecenia.
--- Koniec cytatu ---
Ano, wszystko prawda
Edit.
Hyperion to nie do końca tak - człowiek uczy się przez całe życie!
Anv:
No wy to maci doswiadczanie w tej sprwie. A tu jeszcze wszystko przede mną
Bela:
Jakie doświadczenie? Sam zobaczysz za rok czy dwa, że te miłostki nie mają sensu, oczywiście fajne są i cieszą bardzo, można powoli nabierać obycia w kontaktach damsko-męskich ale to nie to. To nie jest żadne nasze doświadczenie, po prostu z czasem zmienisz zdanie na ten temat i zaczniesz inaczej na to wszystko patrzeć, bo w dziewczynie będziesz widział co inne, niż widzisz teraz. To samo się tyczy mnie, za rok będę na studiach i moje spojrzenie nieco się zmieni, ajk imetody przeze mnie stosowane - bo rzecz jasna trzeba będzie przystosować się do nowych warunków i nowego typu dziewczyn - nieco starszego.
Arkhan:
Warto tu wrzucić swoje trzy grosze. Otóż przychylając się do posta Beli ja również uważam że związki w wieku 13-16 lat to może i fajne przeżycie ale na dłuższą metę to kompletnie nie zdaje egzaminu ;]. ÂŻeby być z kimś to pomijając fakt że trzeba do tego dorosnąć i niekiedy wziąć odpowiedzialność za związek to trzeba mieć rozeznanie w świecie - taki jest właśnie mój punkt widzenia. Jak wiadomo popularne w tym przedziale wiekowym są typy fochów typu "nie dopisałeś do smska buziaczka , to koniec z nami". Wiem, wiem może i przesadzam ale nie oszukujmy się radzę się wziąć za coś pożyteczniejszego niż imho zawracać sobie głowy miłosnymi bzdurami zwłaszcza że w tym wieku miłość to pojęcie względne i emocjonalność wtedy cholernie odgrywa swoje zamiast zdrowy rozsądek ;]. Jestem raczej spokojny o przyszłość, grunt to trafienie na dziewczynę dla której "wyciskanie 140 na klatę" nie stanowi sensu życia i codziennego podniecenia. Dla której nie liczy się zasobność portfela ale zasobność osobowości. Dla której liczy się drugi człowiek a nie rządzi ślepy materializm. Wiadomo - kobieta też lubi być doceniana przez prezenty ale żeby te prezenty nie zastąpiły partnera. Wszystko dla ludzi.
--- Cytuj ---Bela ja się z tobą nie zgodzę co do tej teorii 12 i 15 lat. Mimo, że ja mam te 14 lat ale dziewczyny z naszej klasy i nie tylko są dużo bardziej dojrzałe. Oczywiście tutaj trzeba trochę z humorem podejść dziewczynę, ale te co ja znam (czyt. są w moim wieku) raczej lubią jakieś spacerki itp. Wszystko naprawdę zależy od dziewczyny:D
--- Koniec cytatu ---
No z humorem podejść, czyli tekstem "Lubisz pierniczki"?
--- Cytuj ---Hyperion - z szacunkiem dojrzałe to one mogą być na zewnątrz i to i tak często nie do końca. W środku to one mają(w większości) etanol, papierosy, dream w stylu: "A gdzie mój książę z bajki" + biały koń na wyposażeniu.
Podkreślam - w większości, nie wszystkie.
--- Koniec cytatu ---
Nie tylko nie tylko. Zazwyczaj królowe polskiego Gimnazjum marzą tylko żeby zgromadzić jak najwięcej pulsarów by inne koleżanki wyszydzić od wieśniar bo mają mniej. Zapomniałeś jeszcze o niesamowitej ilości tapety na buzi. No i papierosy, bo to jest qul i trendi i ziomki które cisną 140 na klatę lepiej popatrzą BA nawet może będzie replay historii łapania za piersi i krocze aka KERTH
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej