Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Jak wyznać uczucie?

<< < (2/6) > >>

Bela:
No śmiejecie się ze sposobu na 12-15latki, ale powiedzcie mi, co innego możesz zrobić z taką siksą? Wziąć ją do McDonalda, czy kupić jej BabyBorn? Zachodzu słońca w romantycznym miejscu raczej z taką nie popodziwiasz, czyli najlepiej robić z siebie zgrywusa, z resztą co jest warte "chodzenie" w wieku 13 lat? Tyle co i sposób hehe xD

Dobra przyznam się - zrobiłem raz numer z bułkami, tylko że wykonałem go nieco inaczej niż wscenariuszu - polazłem do dziewczynki która coś wtedy do mnie kminiła i się jej zapytałem czy będzie ze mną chodzić. Ta banan na ryju od ucha do ucha, który zwinnie starłem dodatkiem "po bułki do sklepu". Dostałem wtedy kopa w zadek xD

--- Cytuj ---HAHA ale z tym przedziałem 12-15 żeś dowalił. U mnie to by nie przeszło. Ja zawsze musiałem pracowac nad tym ta jak to opisałeś w przedziale 15-18 chociarz mam 15 lat;p
--- Koniec cytatu ---

Czytaj przedziały uważnie, nazwyał się 16-18 lat a nie 15, jeszcze się łapiesz do tzw. "rzenujących" związków hehe

--- Cytuj ---Ale tak jak powiedziałeś pod żadnym pozorem nie gap się na jej walory bo od razu przesrasz sprawę
--- Koniec cytatu ---

No to chyba oczywiste. Ja wiem, że jakby się panienki gapiły nam na krok cały czas i mówiły nam że mamy fenomenalne/przytuliste wacki to byśmy się cieszyli. Dziewczyny jednak tak nie działają, ja nie wiem co z nimi jest nie tak.. xD

--- Cytuj ---no chyba, że ona się puszcza na prawo i lewo.^^
--- Koniec cytatu ---

Czy jakby się puszczała na prawo i lewo, to Jureus zakładałby temat z pytaniem jak ją zdobyć? Nie, pewnie by jej dał coś mocniejszego do picia i poużywał sobie solidnie. Widocznie panienka taka nie jest.

Ponurak:

--- Cytat: Yogi fura Kukabana ---Dobra przyznam się - zrobiłem raz numer z bułkami, tylko że wykonałem go nieco inaczej niż wscenariuszu - polazłem do dziewczynki która coś wtedy do mnie kminiła i się jej zapytałem czy będzie ze mną chodzić. Ta banan na ryju od ucha do ucha, który zwinnie starłem dodatkiem "po bułki do sklepu". Dostałem wtedy kopa w zadek xD
--- Koniec cytatu ---
Ha!!! Widzisz, nie opłaca się xD

--- Cytuj ---No to chyba oczywiste. Ja wiem, że jakby się panienki gapiły nam na krok cały czas i mówiły nam że mamy fenomenalne/przytuliste wacki to byśmy się cieszyli. Dziewczyny jednak tak nie działają, ja nie wiem co z nimi jest nie tak.. xD
--- Koniec cytatu ---
Fajna perspektywa xD Szkoda, szkoda ^^

--- Cytuj ---Czy jakby się puszczała na prawo i lewo, to Jureus zakładałby temat z pytaniem jak ją zdobyć? Nie, pewnie by jej dał coś mocniejszego do picia i poużywał sobie solidnie. Widocznie panienka taka nie jest.
--- Koniec cytatu ---
A może nie potrafi? ^^
A po co alkohol? Wystarczy hiszpańska mucha. ;]

Anv:
Bela ja się z tobą nie zgodzę co do tej teorii 12 i 15 lat. Mimo, że ja mam te 14 lat ale dziewczyny z naszej klasy i nie tylko są dużo bardziej dojrzałe. Oczywiście tutaj trzeba trochę z humorem podejść dziewczynę, ale te co ja znam (czyt. są w moim wieku) raczej lubią jakieś spacerki itp. Wszystko naprawdę zależy od dziewczyny:D

DJEndriu:
sprobuj tak jak ja jeśli oczywiscie jest taka mozliwosc.
Ja poznałem swoją ukochaną na dyskotece, podszedlem do niej i spytalem czy zatanczy wolnego, zgodzila się :)
powiedzialem jej ze mi się podoba a ona odpowiedziala ze miło.
wymienilismy się numerami i w szkole potem pogadalismy (ja zagadalem do niej). po kilku dniach zdecydowalem się ja odprowadzic i wtedy przytulilismy się a ja spytalem czy zostanie moja dziewczyna ;]
a MAM 16 LAT !! ona ma 14 !! więc bela niemysl ze to takie proste :)

piotros1991:
Wal prosto z mostu i nie układaj jakichś beznadziejnych( długich i romantycznych) przemowień, to dziala tylko w filmach.     Ja zawsze mowie to co myśle i to dziala.  

Ale nie warto rokowac jakichs wielkich nadziei bo takie młodociane miłostki trwaję krutko i w wiekszości są to chwilowe zauroczenia.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej