Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Zabiorą letnie wakacje?!
Ponurak:
Jeśli prawdą jest to co mówił Respev to przeżyję. Ale jeśli prawdą będzie to co mówi Boba to idę wyciąc kilka młodych lasów i wyciągnąc mój nóż i zacząc ostrzenie. Nadchodzi era palowania panie i panowie.
Baś-ka:
--- Cytuj ---wiesz co? Ty jesteś jedną wielką bzdurą! słuchaj to co ci podałam to jedyne programy w których wypowiadaja się różni ludzie a inne programy są upolitycznione na korzyść PO. O ! teraz sobie zobacz jaki jesteś nizbyt madry pod tym wzgledem. Soory hellow... ale nie chce mi się z toba gadać.
--- Koniec cytatu ---
Wiesz co? Zachowujesz się jak niedojrzała dziewczynka która myśli że wszystkie rozumy pozjadała, i że tylko ona ma racje a wszyscy są głupi bo nie myślą jak ty. Nie mówię że piszesz same bzdury, tylko po prostu nie możesz dopuścić faktu że nie masz racji. Nie będę już offtopował bo i tak zaraz napiszesz że jesteśmy głupi i że tylko ty masz rację.
Walentin:
Wiesz co? Ja nie powiedziałam ze tylko ja mam racje. a widzisz/ zatkało nie wiesz czym się wybronić więc gadasz ze jestem nie dojrzała itp. Wiesz co? To ty jesteś nei dojrzały!
VwB:
Proszę o powrócenie do tematu, gdyż nie jest to temat o PO i PiS, tudzież o tym kto jest bardziej dojrzały/niedojrzały, tylko o projekcje skrócenia wakacji. Wszystkie spory proszę o załatwienie przez PW.
Gal Anonim:
No fakt zrobiliśmy to małego offtopa, ale ktoś już go zdaje się usunął...
Tak więc dopiszę jeszcze to co poprzednio było tylko krótkim akapitem w moim offtopowym poście, mianowicie: zgadzam się z Isentorem, to jest tylko pomysł o którym niedługo przypuszczalnie wszyscy zapomną. Jak już o wielu dziwnych pomysłach dotyczących szkolnictwa.
Aha poszperałem trochę na onecie i coś o tym znalazłem. Pomysł został zgłoszony przez grupę dyrektorów do Ministerstwa Edukacji. Minister Katarzyna Hall stwierdziła, że jest on warty rozpatrzenia, ale zaznaczyła też że trzeba do niego podejść z dużą ostrożnością, chociażby dlatego że w Polsce przyjęlo się już 2 miesiące wakacji letnich, a Polacy tego typu zmian nie lubią. Ponadto specjaliści twierdzą, że coś takiego wprowadzi chaos w systemie edukacji.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej