Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
Pare pytań?
Medivth:
--- Cytuj ---Ok wielkie dzieki za szybka i konkretna odpowiedz.
--- Koniec cytatu ---
Proszę bardzo, :P
--- Cytuj ---Pytam się czy jest sens grac dalej. może lepiej zaczac od poczatku i wypełniac zlecenia a na sam koniec wszytskich wytłuc??
Czy grajac tak dalej, to zanczy zabijajac wszytko co satnie na mojej drodze (wyjatki: koczownicy, buntownicy i nordmarczycy) osiagnie się odpowiedzni poziom doswiadczenia aby ukocyc gre??
--- Koniec cytatu ---
Rozumiem, że grasz po stronie Innosa, albo Adanosa, skoro orkowie tłuczesz, tak? Jeśli tak, to możesz zabijać tych Asasynów i resztę orków, tyle że nie będziesz miał nagród, ani doświadczenia za misję, które mogli by ci dać. Choć jesteś już w dalszej części, to ja bym ci radził zacząć grę od nowa, przynajmniej ja bym tak zrobił...
Pozdrawiam, Medivth
xman007:
więc tak:
mam 50lvl, probuje nie zaczynac z asassynami odciagajac orkow na pustynie i tam ich wykanczac. na razie jakos się udaje nie mam otwartej wojny z asassynami. Teraz musze wytłuc magów wody aby dostac się do Ishtar ( wiem moja gra jest bardzo zakrecona ale po co mi oni jak wykonałem dla nich wszytskie zadania - pewnie w dalszej czesci gry będzie jaki kłest z nimi zwiazany pewnie po zdobyciu wszytskich 5 artefaktów)
Nie byłem jeszcze w nordmarze, więc nie wiem jak to wyjdzie z tymi levelami ale narzie bez wiekszych problemów.
Aha gdzie mogę zdobyc "katany" aby wykuc "mistrzowski miecz"??
Wtedy nie będę musiał się podlizywac asassynom! heheh
więc pojde swoja droga i będę grał do konca.
A jak będę miał czas to zagram drugi raz.
Pozdrawaim i dzieki za rady "Medivth"
Ps Ty zawsze, wszytskim tak pomagasz?? heheheh lol
Medivth:
--- Cytuj ---mam 50lvl, probuje nie zaczynac z asassynami odciagajac orkow na pustynie i tam ich wykanczac. na razie jakos się udaje nie mam otwartej wojny z asassynami. Teraz musze wytłuc magów wody aby dostac się do Ishtar ( wiem moja gra jest bardzo zakrecona ale po co mi oni jak wykonałem dla nich wszytskie zadania - pewnie w dalszej czesci gry będzie jaki kłest z nimi zwiazany pewnie po zdobyciu wszytskich 5 artefaktów)
Nie byłem jeszcze w nordmarze, więc nie wiem jak to wyjdzie z tymi levelami ale narzie bez wiekszych problemów.
--- Koniec cytatu ---
Znam kogoś, kto tak robił, chyba nawet z tego forum, :D Tak samo, starał się wyciągać orków po za miasta i tam ich wyciągać i ich mordować, z dala od Asasynów.
--- Cytuj ---Aha gdzie mogę zdobyc "katany" aby wykuc "mistrzowski miecz"?
--- Koniec cytatu ---
Katanę można zdobyć w 14. "Skrzyni", jaką odnajdziesz. Słyszałeś o nich?.. Mistrzowski miecz - Nie mam pojęcia, gdzie go można znaleźć, ale mogę poszukać...
--- Cytuj ---Pozdrawaim i dzieki za rady "Medivth"
--- Koniec cytatu ---
Proszę bardzo, :P
--- Cytuj ---Ps Ty zawsze, wszytskim tak pomagasz? heheheh lol
--- Koniec cytatu ---
Nie, ale nie miałem, co robić, więc postanowiłem sobie licznik postów nabić, xD
xman007:
Musisz byc tu stałym bywalcem a tak mało postów masz?? heheh
A mistrzowski miecz wukuwasz sobie sam. Kupiłem schemta tego czegos za jedyne 20 tys. więc mam nadzieje to coś stworzyc.
Daje Ci on Mistrzowska umiejetnos posługiwania się dwoma ostrzami. Jest war kolo 30 tys tak na schemiacie jest przynajmniej napisane.
Obrazenia 105 mam nadzieje go jeszcze zaostrzyc będzie 115 więc całkiem przyzwoicie.
Nie miałes co robic i napisałes heheheheh to dzieki
xman007:
Aha o co chodzi z tymi skrzyniami mogłbys wyjasnic trochę temat??
Ale sprytne wpisałem po angielsku przepraszam i zamieniło na polski. Jest tu wbudowany jakis translator?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej