Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
Pare pytań?
rafalos890:
To może ja pomogę. W grze jest (chyba) 39 skrzyni. Skrzyni - nie kufrów. W każdej kolejnej skrzyni znajdujesz jakiś fajny przedmiot. Gdzieś na tawernie jest lista co możesz, w której znaleźć. Dodatkowo: ważne jest którą z kolei otworzysz skrzynie, a nie gdzie się znajduje.
Pozdrawiam,. Rafalos890
xman007:
Aha to takie buty. No dobra ale teraz skad mam wiedziec ktora skrzynie otwieram??
Gdzie szukac tych skrzyn??
trochę to zakrecone ale postaram się to jakos rozwikłać.
Pozdrawiam, dzieki
Leon91:
--- Cytat: xman007 ---Aha to takie buty. No dobra ale teraz skad mam wiedziec ktora skrzynie otwieram?
Gdzie szukac tych skrzyn?
trochę to zakrecone ale postaram się to jakos rozwikłać.
Pozdrawiam, dzieki
--- Koniec cytatu ---
Nie wiem dokładnie gdzie ich szukać jednak nie ma znaczenia w jakiej kolejności je otworzysz,nawet jak pobiegniesz w jakieś miejsce do którego dochodzi się na końcu gry i otworzysz tam skrzynie to itak będzie to zaliczone jako pierwsza skrznia.Tak mi się wydaje...
xman007:
To po prostu musze je sobie policzyc. Ale przeciez już otwierałem tyle roznych kufrów skrzyń i czego tam jeszcze ze to było lepiej niz 39 tak jak to wczesniej napisał "rafalos890". Nie wiem i tak pewnie gdzies przypadkiem znajde ta druga "katane".
Jedna mam i to raczej (na jakies 95%) nie pochodzi ze skrzyni. Nie wiem może jedna już gdzies sprzedałem, tyle tego było.
Jak ktos zna gdzie mogę znaleźć "katane" znaczy jaki koles to ma, gdzie lezy (o skrzyniach już wiem) czy coś w tym stylu
niech da znac!!!
Z gory dzieki
Pozdrawiam,
Respev:
Eh, na wszystkie twoje pytania znajdziesz odpowiedzi w istniejących już pytaniach. Matko, przecież temat o skrzyniach jest przypięty.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej