Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów

Pare pytań?

(1/3) > >>

xman007:
Witam wszytskich!!!

Od razu przejde do rzeczy.

1. Skad wziąć "niezuzyta" tarcze paladyna??
Tylko nie piszcie ze od "nieuzywanego" paladyna. hehe

2. Czy kazdy ma taka sytuacje ze jak wytnie orkow w krainach centralnych to już na całym swiecie będą go scigac??
Przez to są same problemy z wykonaniem niektorych kłestów u asassynów!

3. Czy macie problem w Monterze z uzbieraniem odpowiedniej ilosci szacunku aby wejsc do zamku??
Chodzi mi konkretnie o zadanie chyba z "Bradlejem", po odzuceniu jego zadania z niewolnikami ni hu... nie da się uzbierac szacunku.
Staje na jakis 71 lub 73 pkt.

Narzaie tyle. Jakby mi się coś przypomniało napisze.

Ps. Pewnie już gdzie padły takie pytania.
Z gory przepraszam
i z gory dziekuje za odpowiedz

Pozdrawiam, All

Medivth:

--- Cytuj ---Witam wszytskich!!!
--- Koniec cytatu ---
Witaj!
Od razu przejdę do rzeczy:

--- Cytuj ---1. Skad wziąć "niezuzyta" tarcze paladyna?
--- Koniec cytatu ---
W zasadzie, to nie przepadałem za tarczami, toteż nie jestem pewien, ale wydaję mi się, że można ją gdzieś kupić u jakiegoś handlarza...

--- Cytuj ---2. Czy kazdy ma taka sytuacje ze jak wytnie orkow w krainach centralnych to już na całym swiecie będą go scigac?
--- Koniec cytatu ---
Tak, każdy ma taką sytuację. Jak oswobadzasz miasta, więcej niż trzy, to każdy ork, jeśli tylko cię ujrzy, rzuci się na ciebie z toporem i będzie próbował cię zabić. To, jak najbardziej normalne...

--- Cytuj ---3. Czy macie problem w Monterze z uzbieraniem odpowiedniej ilosci szacunku aby wejsc do zamku?
--- Koniec cytatu ---
Ja z tym nigdy problemu nie miałem, zawsze dochodziłem do zamku i spotykałem się z przywódcą miasta, w tym przypadku, chyba z Varekiem. Trzeba po prostu wykonywać wszystkie misje...

--- Cytuj ---Narzaie tyle. Jakby mi się coś przypomniało napisze.
--- Koniec cytatu ---
To pisz...

Pozdrawiam, Medivth

Marminator:
Tarcze używane są takie same jak tarcze nieużywane ;] więc nie musisz szukać niezużytej  

Medivth:

--- Cytat: Marminator ---Tarcze używane są takie same jak tarcze nieużywane ;] więc nie musisz szukać niezużytej  
--- Koniec cytatu ---
Jeżeli się nie mylę, to występuję różnica ceny za towar...

xman007:
Ok wielkie dzieki za szybka i konkretna odpowiedz.

A teraz pytam dalej!
 Jezeli ta sytuacja z orkami jest normalna i wszyscy taka maja to jest wielka strata doswiadczenia.
Bo wyciałem orkow w paru miastach wcale nie idac wczesniej do "Faring" no i automatycznie miasto ijego kłesty przepadły.
 Dalej
Idac na pustynie (wczeniej tam nie byłem) spotyka się orkow w niektorych miastach. Wiadomo co nastepuje, ( takie automatyczne przydzielenie mojej osoby do listy najwiekszych wrogow) a co za tym idze (orkowie są w zmowie z asassynami) atak ze strony asassynów.

Pytam się czy jest sens grac dalej. może lepiej zaczac od poczatku i wypełniac zlecenia a na sam koniec wszytskich wytłuc????

Czy grajac tak dalej, to zanczy zabijajac wszytko co satnie na mojej drodze (wyjatki: koczownicy, buntownicy i nordmarczycy) osiagnie się odpowiedzni poziom doswiadczenia aby ukocyc gre????

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej