Autor Wątek: koniec gry?  (Przeczytany 7742 razy)

Description:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline MeMpHiS

• Kret
  • *
  • Reputacja: 0
koniec gry?
« dnia: 04 Luty 2008, 12:49:19 »
Mam problem. po pokonaniu smoka ożywieńca w 6 rozdziale gothic2 i wróceniu na statek nic nie ma? podchodze do laresa i statek odpływa potem są litery końciwe i menu główne jak mam się dostać do khorinis albo gdzie kolwiek byle nie tam?
    [/li]

Respev

• Gość
koniec gry?
« Odpowiedź #1 dnia: 04 Luty 2008, 12:55:34 »
Jak masz napisy końcowe w filmie to chyba znaczy, że film się skończył, prawda? W grze obowiązuje przecież ta sama zasada.

Forum Tawerny Gothic

koniec gry?
« Odpowiedź #1 dnia: 04 Luty 2008, 12:55:34 »

Offline MeMpHiS

• Kret
  • *
koniec gry?
« Odpowiedź #2 dnia: 04 Luty 2008, 13:02:01 »
to już nie mogę się wydostac z tej wyspy?

Offline Xtremex

• Kret
  • *
  • Reputacja: 1
koniec gry?
« Odpowiedź #3 dnia: 04 Luty 2008, 13:05:03 »
Czytając twój poprzedni temat wywnioskowałem, że chodzi ci o to:
Po zabiciu smoka ożywieńca wracasz na statek i właśnie tam kończy się twoja przygoda z Gothic 2. Co do wyspy - nie da się. Nie wiem jak za pomocą kodów, bo ich nie używam.

Respev

• Gość
koniec gry?
« Odpowiedź #4 dnia: 04 Luty 2008, 13:06:34 »
Przecież film przedstawia jak odpływacie z wyspy... Po co ty chcesz wrócić do Khorinis? No po cholerę się pytam? Wypływacie z wyspy i dopływacie do kontynentu w Gothic 3.
« Ostatnia zmiana: 04 Luty 2008, 13:07:27 wysłana przez Respev »

Offline Smok ożywieniec

• Kret
  • *
koniec gry?
« Odpowiedź #5 dnia: 04 Luty 2008, 13:43:39 »
Co do kodów ExtremeX nie można dostać się na wyspę, bo próbowałem... I dwór Irdorath jest zupełnie inną częścią świata... To tak jak Górnicza Dolina i Khorinis dolina górników w Noc Kruka... A co do dotarcia do Khorinis, nie można się tam dostać, ponieważ Khorinis zostało spalone przez orków...

Offline Serail

• Weteran
  • Reputacja: -231
  • Wyczesana opowieść, wodzu
koniec gry?
« Odpowiedź #6 dnia: 08 Luty 2008, 21:34:01 »
Szkoda gadać, treść tego posta była taka żenująca, że wolę zedytować tego posta i się nie wstydzić...
« Ostatnia zmiana: 15 Wrzesień 2008, 21:34:13 wysłana przez Serail »

Offline Grigorius

• Kret
  • *
koniec gry?
« Odpowiedź #7 dnia: 08 Luty 2008, 21:49:14 »
Cytat: hagen4
Jak oni mogli to zrobić? Jak orkowie mogli spalić jedyne miasto w którym lubiłem mieszkać  
Twoja wypowiedż mnie dobija.
Paladyni przy wyjściu z GD zostali zabici więc orkowie mogli przepuścić atak na miasto.
Czy rozumowanie boli?

A gry jest koniec

Proszę admina o
zamknięcie tematu.
« Ostatnia zmiana: 08 Luty 2008, 21:49:41 wysłana przez Grigorius »

Offline Leon91

• Kopacz
  • **
koniec gry?
« Odpowiedź #8 dnia: 09 Luty 2008, 01:13:35 »
Czy ja coś przegapiłem?Kiedy jest mowa o tym,że Khorinis zostało spalone?Nie mogę przypomnieć sobie...:/
A co do tematu to ja również nie rozumiem po co wracać do Khorinis,skoro tam itak już raczej nic interesującego na nas nie czeka...

Offline wiktor1997

• Kret
  • *
koniec gry?
« Odpowiedź #9 dnia: 23 Luty 2008, 14:51:40 »
Niestety to już koniec drugiej części nie można już wrócić do korinis

Offline Maximus

• Kret
  • *
  • Reputacja: 38
koniec gry?
« Odpowiedź #10 dnia: 05 Marzec 2008, 20:16:37 »
Po pierwsze to takie sprawy załatwia się zanim odjedzie się na Dwór Irdorath. Jeśli chodzi o mnie, to rozumiem cię (jeśli grałeś pierwszy raz). Ja też jak pierwszy raz przechodziłem grę, to olałem, te wszystkie misje poboczne i jaskinie, bo byłem ciekaw co tam jest. W końcu nowy teren jest o niebo lepszy niż wałęsanie się po  starym. Byłem napalony, myślałem, że tam będzie coś podobnego, jakieś jaskinie, ludzie i sceneria podobna do GD. Przeliczyłem ię i jak zobaczyłem jakie tam są potwory, to żałowałem, że nie mogłem wrócić do Khorinis i obejść każdy piksel ziemi, żeby nabić większy lvl. Ech. Stare dobre czasy jak się przechodziło pierwszy raz. Te zaskoczenia i teksty B ezia xD. Jedno z fajniejszych było to jak Pyrokar opowiadał, że DI zniknął cały a Bezio : Zniknęła cała wyspa!? Taaa ehe. xD

Aha i takie moje pytanko. Czy aby po zabiciu smoka ożywieńca na pewno nie ma dalszej drogi? Bo irytuą mnie 2 rzeczy. 1 to precież to, że ze smoka wypada jakistam kamien duszy. Po co autorzy daliby jakistam kamien jakby nie można było nic z nim zrobić? Albo jak walczylem z ozywiencem i mialem malo zycia, to odbieglem trocche dalej, żeby wypic miksturke i wbieglem w korytarz, a tam byli orkowie, którzy biegali w kółko.

Ucieszę się jak ktoś napisze.xD
« Ostatnia zmiana: 05 Marzec 2008, 20:19:00 wysłana przez Maximus »

Offline L@res

• Kret
  • *
  • L@res
koniec gry?
« Odpowiedź #11 dnia: 18 Kwiecień 2008, 20:44:31 »
Na 100% przeszedłeś grę i po prostu KONIEC.                                                                                                                                  
                                                                                   Najemnik Lares

Offline Gorion

• Kopacz
  • **
koniec gry?
« Odpowiedź #12 dnia: 18 Kwiecień 2008, 20:58:51 »
Po zabiciu Smoka-Ożywieńca możesz wrócić na statek i zagadać Biffa , po krótkim dialogu on pójdzie w głąb wyspy i może później będzie z nim jeszcze jakąś opcja dialogowa.
Nigdy nie sprawdzałem czy możemy później go zagadać(szedł tak wolno, nie chciało mi się za  nim iść )

Pozdrawiam Gorion

Offline Medivth

• Kopacz
  • **
koniec gry?
« Odpowiedź #13 dnia: 18 Kwiecień 2008, 21:03:36 »
Czy aby po zabiciu smoka ożywieńca na pewno nie ma dalszej drogi?
Nie:

1 to precież to, że ze smoka wypada jakistam kamien duszy. Po co autorzy daliby jakistam kamien jakby nie można było nic z nim zrobić?
Tu chyba miałeś na myśli jego serce, tak? Po prostu wypada ono z każdego smoka, więc czemu mieliby zrezygnować i z tego ostatniego, co? Po prostu, by było tak bardziej 'realnie' umożliwili zebranie go z ciała Smoka Ożywieńca;

Albo jak walczylem z ozywiencem i mialem malo zycia, to odbieglem trocche dalej, żeby wypic miksturke i wbieglem w korytarz, a tam byli orkowie, którzy biegali w kółko.
Mnie samemu się to nie przytrafiło, ale podobno Smok Ożywieniec potrafi przywoływać orków (martwych?).

Cóż, temat się chyba wyczerpał...

Pozdrawiam, Medivth

Forum Tawerny Gothic

koniec gry?
« Odpowiedź #13 dnia: 18 Kwiecień 2008, 21:03:36 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18