Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Poradnik
Russel:
--- Cytat: korpysz 9 ---ja poradniki często używam jak mam jak nie mam to na necie szukam ogólnie myśle że poradnik to dobra zecz dla słabszych graczy np. takich jak ja
--- Koniec cytatu ---
lol , bo tacy jak ty to sa cioty , np. mój kolego uzywał poradnika do Gothic 3 bo niewiedział gdzie są glodne wilki kolo cap dun , jezu coto zaproblem isć po zadanie do typa , poszukac wilków i ich zabić , nawet nazwali te wilki glodnymi wilkami by było wiadomo oco chodzi , osoby co uzywaja poradnika to cioty i nieumiom myśliec w Gothicu , tak jak tez w innej grze , i nie chce się im nawet pomysliec , zadnej przyjemności z gry przez to cos!!!!!!!!
z tego co przeczytaliscie na gurze to hyba wiecie co myśle o poradnikach , nieważne czy to do Gothic'a czy innej gry
PozDRo Russel
Eregrin:
--- Cytat: Russel ---lol , bo tacy jak ty to sa cioty , np. mój kolego uzywał poradnika do Gothic 3 bo niewiedział gdzie są glodne wilki kolo cap dun , jezu coto zaproblem isć po zadanie do typa , poszukac wilków i ich zabić , nawet nazwali te wilki glodnymi wilkami by było wiadomo oco chodzi , osoby co uzywaja poradnika to cioty i nieumiom myśliec w Gothicu , tak jak tez w innej grze , i nie chce się im nawet pomysliec , zadnej przyjemności z gry przez to cos!!
z tego co przeczytaliscie na gurze to hyba wiecie co myśle o poradnikach , nieważne czy to do Gothic'a czy innej gry
PozDRo Russel
--- Koniec cytatu ---
Wg. Ciebie... Jak ktoś raz, dwa skorzystał, to wie, że to bez sensowne... Ja tak zrobiłem i w Gothic 3 tego nie powtórze... Dlaczego? Bo się uczy bna błędach...
teken_f:
Gothic 1 i Gothic 2 + Noc Kruka przeszedem bez poradnika. W Gothic 3 skorzystalem z niego moze 3 razy bo nie wiedzialem gdzie znajduje się jakis NPC w quescie np nie wiedzialem gdzie jet Sugut :) Ale tak to z niego nie korzystam, gram po swojemu. Fakt, przeczytalem caly poradnik do kazdego Gothic'a zeby zobaczyc co tam pisza. Grając z poradnikiem nie odkryje się 3/4 rzeczy w grze :)
czyli moja odp. Czasem się przydaje :)
Xtremex:
--- Cytat: Russel ---lol , bo tacy jak ty to sa cioty , np. mój kolego uzywał poradnika do Gothic 3 bo niewiedział gdzie są glodne wilki kolo cap dun , jezu coto zaproblem isć po zadanie do typa , poszukac wilków i ich zabić , nawet nazwali te wilki glodnymi wilkami by było wiadomo oco chodzi , osoby co uzywaja poradnika to cioty i nieumiom myśliec w Gothicu , tak jak tez w innej grze , i nie chce się im nawet pomysliec , zadnej przyjemności z gry przez to cos!!
PozDRo Russel
--- Koniec cytatu ---
Ekhm...
Po 1 szanuj ludzi, którym używanie poradników odpowiada. Tylko twoje zdanie się nie liczy. Poza tym ty chyba nie wiesz co to znaczy "ciota", więc powiem ci: ciota to inaczej pedał, gej. Druga sprawa podkreśliłem błędy jakie popełniłeś. Nie jest ich zbyt dużo? Jak jesteś dyslektykiem, ściągnij sobie firefoxa, który podkreśla błędy na czerwono. Przy okazji poczytaj sobie co to jest netykieta.
@TOPIC
Ja poradnika nie używam, lecz zawsze lubię sobie go przeczytać nie grając w grę. Jeśli pierwszy raz przechodzę grę, to nie używam poradnika, jeśli natomiast przechodzę ją po raz kolejny, fajnie jest czasami zerknąć do poradnika.
Akasemis:
Moje odpowiedzi:
NIGDY! Przyjemność gry, zepsuta PRZEZ TO COÂŚ!
Używam porad z forum bądź przyjaciół... (ode mnie,ale nigdy z poradnika,a o radę przyjaciół proszę tylko jak BAAAAAAAAAAAARDZO czegoś nie umiem zrobić)
To marnuje tylko grę...
Poradnik tylko psuje przyjemność gry,mi się wydaje że już lepiej grać na kodach ale bez poradnika,jak z samym poradnikiem....
Do Xtremex:Dla ciebie kody to jest oszustwo,dla mnie też,ale wolę to niż korzystanie z poradnika...
--- Cytuj ---Część rzeczy z forum znajduje się w poradniku, a rzeczy z poradnika pewnie są na forum. Moje pytanie, czy poradnik to zakazana księga? Czym się różni zajrzenie do poradnika od zajrzenia na forum, poza tym, że na forum możesz podzielić się informacjami z innymi? Nie rozumiem twojego oburzenia.
--- Koniec cytatu ---
Ehh kurde lepiej sobie kup okular,napisałem że czasem i to bardzo rzadko pytam się o rad e KOLEGOW....
Tak w ogóle to powinno być coś takiego jak "Spoiler" w poradniku wiedźmina,.tam spoiler coś ukrywa [jakąś ważną część fabuły która jest ukryta po to żeby nie psuć sobie przyjemności z gry (oczywiście są one z tyłu poradnika...)]
W ogóle jak sam zauważyłes (chyba że masz słaby wzrok)Większość głosów jest na Skorzystałem... I doszedłem do wniosku, że nie opłaca się... [ 11 ] ** [33.33%]
NIGDY! Przyjemność gry, zepsuta PRZEZ TO COÂŚ! [ 11 ] ** [33.33%]
Ale są też inne zdania,ja mam właśnie takie jak podałem...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej