Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Poradnik

(1/5) > >>

Eregrin:
Witam! Robię ja tą ankietę, by dowiedzieć się, co sądzicie o poradniku...

1 - Skorzystałem... I doszedłem do wniosku, że nie opłaca się...
2 - Przeszedłem ja całą grę bezmyślnie z poradnikiem i zmarnowałem sobie całą przyjemność! NIGDY NIE POPEÂŁNIÊ TEGO SAMEGO B£ÊDU!!!
3 - To marnuje tylko grę...

1 - Tak... Całą grę G2NK i Gothic 1 z poradnikiem... Niestety, ale bardzo tego żałuję... Nie opłaca się!
2 - Tak, smutna, naga, prosta i straszna prawda...
3 - To tylko marnuje grę... Nie myślisz sam, tylko ktoś za ciebie ( w tym przypadku - poradnik )  

Niestety, nie wiem, poco oni tego nie sprzedają oddzielnie, a wy? JESTEM WÂŚCIEKÂŁY NA SIEBIE SAMEGO!
A wy? Ma ktoś taki problem z tym, jak ja?

ÂŁowca dusz:
Poradniki nie są takie złe. Przydają się gdy nie wiadomo co dalej robić.

korpysz 9:
ja poradniki często używam jak mam jak nie mam to na necie szukam ogólnie myśle że poradnik to dobra zecz dla słabszych graczy np. takich jak ja

Zbuntowany Paladyn:
Według mnie to już lepiej używać poradnika, niż kodów. Jak stoisz w martwym punkcie gry i nie wiesz co zrobić dalej to właśnie do tego jest poradnik. A i tak jak dowiesz się z poradnika co robić dalej to i tak musisz się namęczyć, bo w przypadku kodów włączasz kod na nieśmiertelność i co tam jeszcze jest no i bez żadnych emocji grasz. kody są po to jak ktos chce przejść gre na szybko i bez żadnego wczucia się w wątek fabularny i panującą tu atmosferę. Za to poradnik jest po to aby móc dalej kontynuować grę. Ja poradnika uzywam czasami.

Nakiel:
Ja uwazam, że poradnik to coś w stylu pomocy jaką otrzymujemy na forach lub od kolegów. Nie używam ich zbyt często, tak samo jak mój poprzednik wolę użyć poradnika, niż grać na kodach (które tylko psują grę). Ale jednak czuje się tą satysfakcję kiedy gra się samemu, niż gdy gra się z pomocą poradnika.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej