I każdy może wyrażać swoje zdanie o swoich ulubionych grach. Ale niestety są osoby, które zamiast uszanować taką opinię będą w ciągle gadać że taka gra jest lepsza.
Swoje zdanie pewnie że tak ,ale niech nie wmawiają na siłę że Risen jest lepszy bądź równy Wiedźminowi hahahahahaha ,lepszej bzdury nie słyszałem ,ale dobra nie czepiam się bo nie ma o co się kłócić nieprawdaż?
A wiele osób sądzi że Risen trzyma podobny poziom lub że jest lepszy. Znajdą się tacy, którzy wstawią się za Wiedźminem, a znajdą się tacy, którzy wstawią się za Risenem.
Tylko że ci co stoją za Wiedźminem jest więcej ,niż tych co stoją za Risenem a zresztą jest temat Risen vs Wiedźmin tam się przekonacie.
Nie że większość uznało bo nie możesz dokładnie oszacować ile osób uważa że Wiedźmin jest lepszy.
Z własnego doświadczenia wiem bo nie jestem tylko na TG zarejestrowany a z tego co widziałem to więcej jest fanów Wiedźmina niż Risena i to bardzo dużo.
To wytłumacz mi, czemu Wiedźmin jest lepszy od Risena? Nie wiesz? To czemu się wypowiadasz?
Dlatego że Wiedźmin ma lepszą fabułę ,klimat ,świat ,grafikę ,a teraz tak jeszcze dla ciekawości dodam że Wyzima jest największym miastem w RGP jaki do tej pory powstał! To chyba wszystko dlaczego Wiedźmin jest lepszy od Risena.