Autor Wątek: Risen  (Przeczytany 119715 razy)

Description:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Elrond Ñoldor

• Weteran
  • Reputacja: 14987
    • Karta postaci

Odp: Risen
« Odpowiedź #200 dnia: 09 Listopad 2009, 12:17:13 »

Pabloo

• Gość
« Odpowiedź #201 dnia: 09 Listopad 2009, 13:21:04 »
I każdy może wyrażać swoje zdanie o swoich ulubionych grach. Ale niestety są osoby, które zamiast uszanować taką opinię będą w ciągle gadać że taka gra jest lepsza.
Swoje zdanie pewnie że tak ,ale niech nie wmawiają na siłę że Risen jest lepszy bądź równy Wiedźminowi  hahahahahaha ,lepszej bzdury nie słyszałem ,ale dobra nie czepiam się bo nie ma o co się kłócić nieprawdaż?

A wiele osób sądzi że Risen trzyma podobny poziom lub że jest lepszy. Znajdą się tacy, którzy wstawią się za Wiedźminem, a znajdą się tacy, którzy wstawią się za Risenem.
Tylko że ci co stoją za Wiedźminem jest więcej ,niż tych co stoją za Risenem a zresztą jest temat Risen vs Wiedźmin tam się przekonacie.

Nie że większość uznało bo nie możesz dokładnie oszacować ile osób uważa że Wiedźmin jest lepszy.
Z własnego doświadczenia wiem bo nie jestem tylko na TG zarejestrowany a z tego co widziałem to więcej jest fanów Wiedźmina niż Risena i to bardzo dużo.

To wytłumacz mi, czemu Wiedźmin jest lepszy od Risena? Nie wiesz? To czemu się wypowiadasz?
Dlatego że Wiedźmin ma lepszą fabułę ,klimat ,świat ,grafikę ,a teraz tak jeszcze dla ciekawości dodam że Wyzima jest największym miastem w RGP jaki do tej pory powstał! To chyba wszystko dlaczego Wiedźmin jest lepszy od Risena.
« Ostatnia zmiana: 09 Listopad 2009, 16:04:37 wysłana przez Proglan »

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #201 dnia: 09 Listopad 2009, 13:21:04 »

Offline Czaroxxx

• Magnat
  • Reputacja: -4
  • Wóda, dziwki i lasery
« Odpowiedź #202 dnia: 09 Listopad 2009, 13:31:42 »
Oj wieźcie nie pierdolcie do chuja pana. Każdy sam wie co lubi i nikt nikomu nie wmówi co jest lepsze! Z resztą proglan co ty się o grach odzywasz skoro wcześniej mówiłeś, że g3 jest dobre...

Pabloo

• Gość
« Odpowiedź #203 dnia: 09 Listopad 2009, 13:51:38 »
Z resztą proglan co ty się o grach odzywasz skoro wcześniej mówiłeś, że g3 jest dobre...
Mówiłem że jest dobre i dalej tak twierdze ,ale moja najlepsza cześć to Gothic II Noc Kruka. A Robben też wychwalał G3 ,a ty bodajże gadałeś że Risen jest do dupy i jakoś zmieniłeś zdanie. Znam się na grach bo gram w gry.
« Ostatnia zmiana: 09 Listopad 2009, 18:28:58 wysłana przez Proglan »

Offline Robben

• Magnat
  • Reputacja: 97
« Odpowiedź #204 dnia: 09 Listopad 2009, 18:17:11 »
Heh mówiłem że jest dobre ,ale zmieniłem zdanie gdy znów pograłem we 1-3 cześć Gothica i najlepsze moim zdaniem jest Gothic 2 Noc Kruka.
Bo Gothic 3 jest dobry, a Risen bardzo dobry :wub:.

Przecież Robben też wychwalał G3
I co z tego? Tak mi się podobało, więc tak pisałem :P.

,a ty bodajże gadałeś że Risen jest do dupy i jakoś zmieniłeś zdanie. Znam się na grach bo gram w gry.
Kyras nie był przekonany do Risena, dopóki w niego nie zagrał ;/.

Pabloo

• Gość
« Odpowiedź #205 dnia: 09 Listopad 2009, 18:25:04 »
Bo Gothic 3 jest dobry, a Risen bardzo dobry.
Akurat jeżeli chodzi o Gothic 3 vs Risen ,to Risen jest lepszy.
« Ostatnia zmiana: 09 Listopad 2009, 18:30:02 wysłana przez Proglan »

Offline Czaroxxx

• Magnat
  • Reputacja: -4
  • Wóda, dziwki i lasery
« Odpowiedź #206 dnia: 09 Listopad 2009, 19:28:49 »
Ale po co te porównywanie wiedźmina z risenem? Ja uważam, że z tego wszytkiego najlepsze jest Halo 3 i dupa. Ups... sry Halo 3 to fps na xboxa...

Offline Shifu

• Kret
  • *
  • Reputacja: 0
« Odpowiedź #207 dnia: 09 Listopad 2009, 19:31:32 »
Proszę oglądnijcie to w tym filmiku jest wiele racji, aczkolwiek nie wszystko mi się w nim podoba.

Offline Robben

• Magnat
  • Reputacja: 97
« Odpowiedź #208 dnia: 10 Listopad 2009, 00:07:00 »
Proszę oglądnijcie to w tym filmiku jest wiele racji, aczkolwiek nie wszystko mi się w nim podoba.
Ekhm... Ale to raczej nie jest filmik, którym do końca powinni się sugerować gracze. Szanuję subiektywizm tego gościa i jego podejście do gier, ale idąc tym trafem dojdziemy w końcu do wniosku, że każda gra jest do dupy, absurdalna i chujowa, bo przecież tego typu wady (o ile w ogóle to są wady) ma każda gra. To tak jakby oczekiwać od gry nie wiadomo czego - czyli gry idealnej z samymi zaletami. Kolesiowi jak nie spasuje gra to miażdży ją pod każdym względem, więc nie zawracałbym sobie nimi głowy. facepalm.

Offline Shifu

• Kret
  • *
  • Reputacja: 0
« Odpowiedź #209 dnia: 10 Listopad 2009, 17:04:37 »
Ja rozumiem, że w niektórych miejscach koleś przesadza więc jak już wyżej wspomniałem nie wszystko mi się podoba ale kilka zdań jest trafnych co do Risena.

Lord_Mud

• Gość
« Odpowiedź #210 dnia: 12 Listopad 2009, 18:44:34 »
Jak zostać magiem?? Bo jak to pasowanie przechodziłem to mnie do wojowników od razu przyjęli

Offline Isentor

• Wielki Lord Elekt
  • Reputacja: 27957
  • Zbyt pokręcony, by żyć. l zbyt rzadki, by umrzeć.
    • Karta postaci

« Odpowiedź #211 dnia: 14 Listopad 2009, 11:36:34 »
Jak zostać magiem?? Bo jak to pasowanie przechodziłem to mnie do wojowników od razu przyjęli
Musisz iść najpierw do miasta, tam uzyskać poparcie szefa wojowników z klasztoru i maga. Nie pamiętam już jak się zwali. W każdym bądź razie, mając poparcie możesz podążać ścieżką maga.

Lord_Mud

• Gość
« Odpowiedź #212 dnia: 15 Listopad 2009, 10:17:47 »
dzięki... Miło jest rzucać we wroga ogniste kule  <_<

Offline Ainur

• Magnat
  • Reputacja: 21
« Odpowiedź #213 dnia: 26 Listopad 2009, 11:59:55 »
Aktualnie mam zadanie ze zbieraniem złotych mis. Mam już dwie. Poszedłem do Olfa czy jak mu tam, i powiedział że ukrył misę w latarni. No więc poszedłem do ów latarni gdzie jest Jack. Ale misy tam nie ma. Podobno telekinezy do tego potrzeba... Więc wiecie jak ją zdobyć?

Offline Isentor

• Wielki Lord Elekt
    • Karta postaci

« Odpowiedź #214 dnia: 26 Listopad 2009, 12:23:15 »
Potrzeba telekinezy. Odpal w wieży czar z telekinezą a powinno zaznaczyć ci od razu misę.

Offline Elrond Ñoldor

• Weteran
    • Karta postaci

« Odpowiedź #215 dnia: 27 Listopad 2009, 18:20:35 »
Phi, nie potrzeba żadnej telekinezy. Wchodząc do latarni i po rozglądnięciu się, widzimy, że misa jest na belce. Można się najpierw wspiąć po skrzynkach i przy ścianie na jedną belkę. Misa będzie około dwóch metrów nad nami po odwróceniu się o 90 stopni w lewo. Podskakujemy, gostek niczego się jednak nie złapie, ale na pół sekundy misa będzie ładnie widoczna i podświetlona. W tamtym momencie klikami LPM (no żeby "podnieść"). I gotowe.

Offline Isentor

• Wielki Lord Elekt
    • Karta postaci

« Odpowiedź #216 dnia: 27 Listopad 2009, 18:23:11 »
Pijackie sztuczki, telekinezą szybciej.

Offline Elrond Ñoldor

• Weteran
    • Karta postaci

« Odpowiedź #217 dnia: 27 Listopad 2009, 21:12:17 »
Taaa i minus sto sztuk złota -,- Aczkolwiek telekinezą nie szybciej bo ją trzeba iść i kupić. Równie dobrze tych jakże cennych dziesięć sekund można było wykorzystać na wspinaczkę.

Offline Foltest

• Magnat
  • Reputacja: 24
  • Chaos rodzi więcej chaosu.
« Odpowiedź #218 dnia: 27 Listopad 2009, 21:14:25 »
Taaa i minus sto sztuk złota -,- Aczkolwiek telekinezą nie szybciej bo ją trzeba iść i kupić. Równie dobrze tych jakże cennych dziesięć sekund można było wykorzystać na wspinaczkę.

Tyle że, telekineza leży za beczką w wieży.

Offline Isentor

• Wielki Lord Elekt
    • Karta postaci

« Odpowiedź #219 dnia: 27 Listopad 2009, 21:41:09 »
Tyle że, telekineza leży za beczką w wieży.
I nie tylko, to tu to tam leży gdzieś w krzaczorach i skrzyniach. Ja nigdy tego czaru nie kupiłem a zawsze miałem pod dostatkiem.

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #219 dnia: 27 Listopad 2009, 21:41:09 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18