Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie

Risen

<< < (36/47) > >>

Isentor:

--- Cytat: Robben w 19 Październik 2009, 16:41:48 ---Z drugiej strony jeśli mieli wymyślać takie badziewne questy jak w Gothicu 3, to chyba lepiej, że zgapili z poprzednich części, co nie?

--- Koniec cytatu ---
Skoro nie potrafią wymyślić nic nowego, niech nie oczekują od ludzi tylu pieniędzy za grę. Proste jak drut.

Grimm:

--- Cytuj ---Zmierzch to robota hindusów, nad Arcanią pracują Niemcy. Amatorzy wzięli się za amatorski silnik z G3 i wyszła taka a nie inna gra. Więc tak skoro nad grą pracuje ktoś kto się zna na rzeczy, można oczekiwać gry z wypiekami na twarzy.
--- Koniec cytatu ---
Taa, zwłaszcza, że gry tychze niemców to Desperados i Chicago 1930 i pare innych o których nie wielu słyszało. Naprawde jest czego wyczekiwać.

--- Cytuj ---Podobieństwo ok, nawiązanie do serii ok. Wykonywanie tych samych zadań pod innym wpisem w dzienniku - nie ok. Tak prosto ci napisałem po chłopsku. Płacić 2 razy za to samo, mnie się nie uśmiecha. Co innego gdyby gra kosztowała 30-50 złotych. Wtedy warta byłaby swojej ceny.
--- Koniec cytatu ---
Dobra dostaniesz questy takie jak w oblivionie. Pasi? A moze wolisz Assassin's Creed'a? Pozatym szukanie artefaktów to raczej nie jest pomysł zerżniety z poprzednich gothiców, po prostu jest to stary jak świat quest. Pozatym dla mnie jest to bardzo dobra rzecz. ÂŁezka się w oku zakręci gdy wykonuje zadanie i przypominają mi sie poprzednie gothici, taki już sentymentalny jestem, cóż zrobic.
Taa, a jak by była za 30-50 to też byś narzekał, bo "za odgrzewanego kotleta chca 5 dych? ÂŹdziercy. Jakby było za 20-30 to bym kupił a nie za pół stówki". Dla mnie Risen warte jest tych 109zł, które wydałem w empiku.

Robben:

--- Cytuj ---Dobra dostaniesz questy takie jak w oblivionie. Pasi?

--- Koniec cytatu ---
Pasi! W Oblivionie są one dużo ciekawsze i gdyby takie miał Risen, to byłaby świetna sprawa. Ale widzę, że sugerujesz, iż według ciebie są one (w Oblivionie) do niczego.

--- Cytuj ---Taa, zwłaszcza, że gry tychze niemców to Desperados i Chicago 1930 i pare innych o których nie wielu słyszało. Naprawde jest czego wyczekiwać.

--- Koniec cytatu ---
To były (dobre) strategie, więc nie wiem jakie to ma znaczenie. A Arcania jest ich pierwszą grą RPG jaką robią. Poczekamy na nowe trailery z tej gry (bo wcześniejsze to były z wersji beta), to się przekonamy, jaki Arcania trzyma poziom w porównaniu do Risena.

Isentor:

--- Cytat: Grimm w 19 Październik 2009, 19:59:06 ---Taa, zwłaszcza, że gry tychze niemców to Desperados i Chicago 1930 i pare innych o których nie wielu słyszało. Naprawde jest czego wyczekiwać.

--- Koniec cytatu ---
Bardzo dobre gry na lata swoich premier. Risen jest spóźnione o jakieś 3-4 lata. To co było dobre dawniej, niekoniecznie dobre jest dzisiaj.

--- Cytat: Grimm w 19 Październik 2009, 19:59:06 ---Dobra dostaniesz questy takie jak w oblivionie. Pasi? A moze wolisz Assassin's Creed'a? Pozatym szukanie artefaktów to raczej nie jest pomysł zerżniety z poprzednich gothiców, po prostu jest to stary jak świat quest. Pozatym dla mnie jest to bardzo dobra rzecz. ÂŁezka się w oku zakręci gdy wykonuje zadanie i przypominają mi sie poprzednie gothici, taki już sentymentalny jestem, cóż zrobic.

--- Koniec cytatu ---
Wyszłoby na to samo za co już kiedyś zapłaciłem. Akurat podałeś zadanie, o którym bym w życiu nie pomyślał w tej konkretniej sprawie.

--- Cytat: Grimm w 19 Październik 2009, 19:59:06 ---Taa, a jak by była za 30-50 to też byś narzekał, bo "za odgrzewanego kotleta chca 5 dych? ÂŹdziercy. Jakby było za 20-30 to bym kupił a nie za pół stówki". Dla mnie Risen warte jest tych 109zł, które wydałem w empiku.

--- Koniec cytatu ---
Tego nie wiesz. Nie jesteś mną. A już 3 raz z kolei odpowiadasz w moim czy kogoś innego imieniu. Temat służy dyskusji a nie narzuceniu swojej racji.

Grison:

--- Cytat: Isentor w 19 Październik 2009, 22:37:12 ---Tego nie wiesz. Nie jesteś mną. A już 3 raz z kolei odpowiadasz w moim czy kogoś innego imieniu. Temat służy dyskusji a nie narzuceniu swojej racji.

--- Koniec cytatu ---
Może nie zauważyłeś ale Grimm zawsze pisał, że "moja prawda jest mojsza niz twojsza" i nikt nie udowodni mu niczego, bo co może zrobić banda żałosnych dzieci, które tylko pozostaje opłakiwać? ;/

--- Cytuj ---Dobra dostaniesz questy takie jak w oblivionie. Pasi?
--- Koniec cytatu ---
Nie wiem co masz do questów z Obliviona ;/ Dla mnie były na swój sposób interesujące ale traciły na włożeniu ich do pustego świata.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej