Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie

Risen

<< < (37/47) > >>

Czaroxxx:
Dzisiaj pierwszy raz zagrałem w risena i muszę przyznać, że okazał się lepszy niż się tego spodziewałem. Szkoda tylko, że mam takiego chujowego kompa

Robben:

--- Cytat: Grison w 22 Październik 2009, 21:44:17 ---Dla mnie były na swój sposób interesujące ale traciły na włożeniu ich do pustego świata.

--- Koniec cytatu ---
ÂŻe niby co? Pusty? Przecież podróżując po świecie niejednokrotnie można natknąć na bandytów, obozy, domostwa, itp, a ilość bestii jest wystarczająca - nie za dużo ani nie za mało. Gothic jest bardziej pusty ;/. Oblivion jest dużo bardziej zamieszkały, niż Gothic.

PS. Dzisiaj będę miał okazję zagrać w Risena (jak mi paczka dojdzie ;]), więc się przekonam, jaka ta gra naprawdę jest.

Grison:

--- Cytat: Robben w 23 Październik 2009, 00:35:06 ---ÂŻe niby co? Pusty? Przecież podróżując po świecie niejednokrotnie można natknąć na bandytów, obozy, domostwa, itp, a ilość bestii jest wystarczająca - nie za dużo ani nie za mało. Gothic jest bardziej pusty ;/. Oblivion jest dużo bardziej zamieszkały, niż Gothic.

PS. Dzisiaj będę miał okazję zagrać w Risena (jak mi paczka dojdzie ;]), więc się przekonam, jaka ta gra naprawdę jest.

--- Koniec cytatu ---

Było naturalnie, bo naprawdę przecież nie spotyka się na każdym kroku dzikiego zwierza próbującego nas ubić. Mimo to świat wydaje mi się zbyt pusty, bo gry nie powinny być próbą odwzorowania rzeczywistości (w tym wypadku tej fantastycznej) tylko powinny bawić. A mnie bawi bardziej bieganie za chmarą potworków, zdobywanie exp'a i itemków, które z nich "wypadają" niż spokojna, długa i nudna przechadzka po pikselowym lesie.

Jachu123:
A wg. mnie Risen jest tym na co czekaliśmy. Stary, dobry klimat Gothica 2 NK dodając do tego świetną grafikę, fabułę. Niestety wadami tejże gry są min. Krótkość, troszeczkę za mała mapa. Ale Risen ma odemnie mocne 8/10.

Czaroxxx:

--- Cytat: Grison w 23 Październik 2009, 15:29:54 ---Było naturalnie, bo naprawdę przecież nie spotyka się na każdym kroku dzikiego zwierza próbującego nas ubić. Mimo to świat wydaje mi się zbyt pusty, bo gry nie powinny być próbą odwzorowania rzeczywistości (w tym wypadku tej fantastycznej) tylko powinny bawić. A mnie bawi bardziej bieganie za chmarą potworków, zdobywanie exp'a i itemków, które z nich "wypadają" niż spokojna, długa i nudna przechadzka po pikselowym lesie.

--- Koniec cytatu ---

To po co grasz w Risen? Odpal se diablo i napierdalaj ile fabryka nabojów dała

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej