Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie
Risen
Isentor:
--- Cytat: Ainur w 13 Wrzesień 2009, 19:42:00 ---Dialogi, może i sztywne. Ale tak samo było w poprzednich Gothicach. Mi się podobają. Pirania zostawia stare i sprawdzone metody lekko je zmieniając czy ulepszając.
--- Koniec cytatu ---
Spójrz i powiedz.
Czy dalej byłbyś szczęśliwy patrząc na kobiecie pośladki, gdyby producenci bielizny stosowali stare i sprawdzone metody? Technika idzie naprzód, wiec sztywny dialog sprzed 9 lat jest po prostu pośmiewiskiem.
Czaroxxx:
Dla mnie już nie ma pirahny, niech idą w piździec z tym swoim Risenem ; / tępe wały. Widać, że z niemiec i nic się nie uczą
Rodney164:
Każdy ma swoje wzloty i upadki, ale nie należy nikogo skreślać, Gothic to była dopiero ich pierwsza seria, kiedy sąd im ją odebrał, musieli porzucić kilka pomysłów, do Risen nie jestem najlepiej nastawiony, ale PB uważam za dobre studio. Może nie skreślaj PB za dwie gry (Gothic 3 i Risen), które budzą w nas mieszane uczucia.
Czaroxxx:
hmm czyli jakaś... Połowa ich gier? Z czego G1 i 2 to praktycznie to samo. Zaczęli coś nowego co okazuje się totalną klapą i strzałem w pośladek
Sirius:
Proszę bardzo, kolejny trailer.
//www.youtube.com/watch?v=tvix3pWVlZMZa kilka dni wychodzi Risen !
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej