Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie

Risen

<< < (26/47) > >>

Pabloo:

--- Cytat: Rodney164 w 11 Wrzesień 2009, 16:49:52 ---Pozwolicie, że spytam, gra ma ten pasek " Game for Windows" czy to oznacza że będę musiał instalować tą idiotyczną usługę M$, jak przy GTA IV?
--- Koniec cytatu ---
Robben'ie jak nie wiesz to się nie odzywaj ,bo wprowadzasz kogoś w błąd. W tych grach w których jest Game for Windows ,wymaga tego zainstalowania ,znajdziesz to na dodatkowej płycie wraz z grą.

Ainur:

--- Cytat: Taurs w 13 Wrzesień 2009, 19:30:33 ---Robben'ie jak nie wiesz to się nie odzywaj ,bo wprowadzasz kogoś w błąd. W tych grach w których jest Game for Windows ,wymaga tego zainstalowania ,znajdziesz to na dodatkowej płycie wraz z grą.

--- Koniec cytatu ---
Głupoty gadasz. Jak grałem w Gears of War, to owszem musiałem mieć konto ale np CoD 5 już nie.

Ale żeby nie offtopować, to sądzę że Risen może być lepsze niż G4. Tak, niektórzy mogą się ze mną nie zgadzać ale takie jest moje zdanie. Dialogi, może i sztywne. Ale tak samo było w poprzednich Gothicach. Mi się podobają. Pirania zostawia stare i sprawdzone metody lekko je zmieniając czy ulepszając. Niech tak trzymają. Jedynie co mnie nie pokoi to optymalizacja jak pisali w CD - Action.

Pabloo:

--- Cytat: Ainur w 13 Wrzesień 2009, 19:42:00 ---Głupoty gadasz. Jak grałem w Gears of War, to owszem musiałem mieć konto ale np CoD 5 już nie.
--- Koniec cytatu ---
Ja pierdole ,konta nie trzeba mieć ,tylko cza to zainstalować. Czaisz już o co chodzi?.

Ainur:

--- Cytat: Taurs w 13 Wrzesień 2009, 19:44:27 ---Ja pierdole ,konta nie trzeba mieć ,tylko cza to zainstalować. Czaisz już o co chodzi?.

--- Koniec cytatu ---
Rzeczywiście duża różnica... Ale napisałem że nie w każdej grze tak jest co ma ''Games for Windows''.

Pabloo:

--- Cytat: Ainur w 13 Wrzesień 2009, 19:46:39 ---Rzeczywiście duża różnica...
--- Koniec cytatu ---
No tak ,bo zarejestrowanie się ,a tylko zainstalowanie tego ,jest dużą różnicą.

--- Cytat: Ainur w 13 Wrzesień 2009, 19:42:00 ---Jak grałem w Gears of War, to owszem musiałem mieć konto ale np CoD 5 już nie.
--- Koniec cytatu ---
Najwyraźniej miałeś już to zainstalowane ,jak instalowałeś inną grę co wymagało Games for Windows.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej