Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie
Risen
Anv:
A według mnie to może być coś naprawdę dobrego. Grę robi Piranha Bytes bez JoWood czy innych producentów więc możemy się szykować an dobrą grę. Mam nadzieję że tym razem dużo bardziej przyłożą się do fabuły i ta gra wciągnie nas przed komputery na dluższy czas niż Gothic 3. Jestem ciekaw gildii jakie będą tam występować.
Btw. Wie ktoś może na kiedy jest planowane wydanie gry?
Serail:
--- Cytuj ---Grę robi Piranha Bytes bez JoWood czy innych producentów
--- Koniec cytatu ---
JoWood był wydawcą gothica, nie producentem.
--- Cytuj ---Mam nadzieję że tym razem dużo bardziej przyłożą się do fabuły i ta gra wciągnie nas przed komputery na dluższy czas niż Gothic 3.
--- Koniec cytatu ---
Na długość Gothica 3 nie można narzekać, fabuła też jest tam dobra, irytować może tylko masa błędów, które poprawia patch 1.6, więc po zainstalowaniu łatek Gothic 3 jest produkcją naprawdę przyzwoitą.
--- Cytuj ---Btw. Wie ktoś może na kiedy jest planowane wydanie gry?
--- Koniec cytatu ---
Z tego co czytałem w internecie, to data wydania jest planowana na około 2009 rok.
Sado:
--- Cytuj ---Na długość Gothica 3 nie można narzekać, fabuła też jest tam dobra, irytować może tylko masa błędów, które poprawia patch 1.6, więc po zainstalowaniu łatek Gothic 3 jest produkcją naprawdę przyzwoitą.
--- Koniec cytatu ---
Nie wiem co dobrego widzisz w jego fabule, grafika choć ładna jest ciasteczkowa. Patch 1.6 nie poprawia jednak silniku gry i przez to, dalej jej stabilność jest do dupy (Respev, popraw jak się mylę).
Apropo RPB, zapowiada się obiecująco, jednak znając życie, znów będzie masa błędów i niedociągnięć. Mimo tego, sądzę, że gra będzie dużo lepsza od Gothic 3. Czekam i zamierzam ją nabyć.
Robben:
Gdyby gra była taka, jak ta muzyka, to było by pięknie. Jeśli to ma być gra, na miarę Gothica, to jest na co czekać i myślę, że Piranha Bytes nas nie zawiedzie. Będę na bierząco interesował się tym produktem. A ta muzyka naprawdę prezentuje się świetnie.
Los_Emilos:
Dopiero dzisiaj przeczytałem te informacje i uważam że gra będzie dużo lepsza w porównaniu do Gothic 4 i nie mam szczerze pojęcia dla czego, po prostu tak czuje.
BTW wiadomo coś o przypuszczalnej dacie wydania?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej