Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie

Risen

<< < (2/47) > >>

Marsik:
No no :) Te szkice całkiem nieźle wyglądają. Mam nadzieję, że dla PB wyjdzie świetna gra. Nie liczę na cuda, ale spodziewam się ponadprzeciętnego wyniku.

Isentor:
Co sądzicie o nowej grze piranii? Ledwo co opublikowali info na temat swojej gry, zapraszam do lektury.
http://gothic.gram.pl/infopage.php?id=218

Serail:
No, kiedy dowiedziałem się, że Piranha Bytes produkuje nową grę w realiach cRPG, to od razu na myśl mi przyszło, że będzie to klon Gothica, teraz po lekturze FAQ (Które publikujemy jako jedyni w Polsce) można wywnioskować, że RPB będzie wykorzystywało kilka pomysłów z trylogii Gothica, ale na potrzeby gry zostanie również wcielona masa nowych i oryginalnych pomysłów. Jeżeli chłopcy z PB spełnią obietnice, to czeka nas naprawdę przyjemna zabawa z RPB. Ciekawi mnie tylko, kiedy będzie premiera tej produkcji.

Dante:
Super pomysły ale pewnie z tego wyjdzie taki nowy Gothic 3 czyli masa bugów i 50% wykorzystanego potencjału z ich idei. Ale zobaczymy poczekamy, po zapowiedziach wygląda ciekawie ;)

bemol05:
Według mnie gra zapowiada się obiecująco. Czekam na nią z niecierpliwością. W swoim temacie RPG - nadzieje i obawy zamieściłem kilka szkiców koncepcyjnych i jeden z utworów który będzie wykorzystane w grze. Zapraszam do obejrzenia i odsłuchania.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej