Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie

Risen

<< < (4/47) > >>

Serail:

--- Cytuj ---Odliczanie na stronie internetowej wydawcy Deepsilver, o którym informowaliśmy na naszych łamach pięć dni temu właśnie się zakończyło. Jednak zamiast obszernych informacji na temat projektu RPB otrzymaliśmy tylko kolejny ekran odliczający czas, jednakże wiemy już, że gra nad którą pracuje Piranha Bytes nie nazywa się "RPB", ale "Risen". Teraz należy poczekać tylko kolejne 13 dni do zakończenia kolejnego odliczania i otrzymania informacji dotyczącej tej gry, z którą fani gier rpg wiążą wielkie nadzieje. A wiec czekajmy cierpliwie do 19.08.2008 roku.
--- Koniec cytatu ---

Taki news można przeczytać na stronie głównej TG. Jak myślicie, czy nazwa "Risen" trafi w gusta graczy, którymi są w dużej mierze fani Gothica? Zapraszam do komentowania.

LinkLess:
Co do tego, że otrzymaliśmy tylko kolejny ekran odliczania to nie do końca prawda. Na dole jest odnośnik "World of Risen", który przenosi nas na stronkę o grze, co prawda po niemiecku w większości, ale są też newsy po angielsku

Serail:
I właśnie stamtąd wiem o tym, że ta nazwa to tytuł gry ;]

gothix:
Oto artykuł i kilka screenów z Risen! W necie na razie ich nie znajdziemy! Okazja! To wszystko w czasopiśmie Click! A ja zrobiłem kilka fotek oto one:

Po przeczytaniu artykułu wydaje mi się a nawet wiem że ta gra będzie wspaniała!
A wy jak myślicie?

Patty:
Screeny nawet nawet, ale gówno widzę, jeśli chodzi o literki. Napsiz, co tam pisze, bo nie mam pojęcia, co tam nabazgrali.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej