Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie

Komputer vs konsole

<< < (7/11) > >>

Marcivo:
Niedawno kupiłem X360 i muszę powiedzieć, iż bardzo mi odpowiada. Lubię dużo grać, więc konsolka jak ulał. Grafa świetna, grywalność też niezła - ogólnie jest 'wypas'   . Jedyna wada to drogie gry, a po przeróbce napędu następuje blokada konsoli, i po sieci się nie pogra... no ale jakoś trzeba to znieść.

Pozdrawiam.

szczotex:
Witam

Chciałbym sie wtrącić do rozmowy. Wszyscy tak zachwalają Playstation 3 mówią że jest tanszy ale lepszy niz komputer, ale nie. Aby cieszyc sie konsola trzeba miec telewizor z HD który kosztuje około 2500 zł a na dodatek gry które kosztuje jakie 280 do 350 zł więc na dłuższą mete lepiej jest kupić komputer...

Marcivo:

--- Cytat: szczotex ---Witam

Chciałbym sie wtrącić do rozmowy. Wszyscy tak zachwalają Playstation 3 mówią że jest tanszy ale lepszy niz komputer, ale nie. Aby cieszyc sie konsola trzeba miec telewizor z HD który kosztuje około 2500 zł a na dodatek gry które kosztuje jakie 280 do 350 zł więc na dłuższą mete lepiej jest kupić komputer...

--- Koniec cytatu ---

Cena PS3 jest jak na polskie warunki abstrakcyjna. Kupić konsolę za prawie 3000 zł przy takich zarobkach to tak jakby inwestować w Ferrari kosztem jedzenia...

DeadFish:

--- Cytat: szczotex ---Witam

--- Koniec cytatu ---

Lol.

A konsoli do monitora komputerowego nie możesz podpiąć? Oczywiście że możesz, producenci wypuszczają nawet swoje własne kable. Przecież na PC też grasz na monitorze, i równie dobrze możesz powiedzieć że to do PC potrzebujesz TV HD.

Gry? Ależ człowieku...weźmiemy teraz sobie takie Lost Planet na 360. Byłem wczoraj w Saturnie, 260zł, to fakt. Ale popatrz: gra z allegro, stan idealny, 100zł. Nie wierzysz? Proszę bardzo, oto link. Jest wiele takich ofert, czasem trzeba po prostu poczekać ze dwa miesiące i już można kupić dużo taniej...że niby co? Gra po tych dwóch miesiącach nie będzie już cool i trendy? Nie sądzę...

Marcivo - w Polsce jest dużo ludzi którzy mogą sobie spokojnie na PS3 pozwolić, jednak Ci ludzi należą do takiej grupy której konsole raczej nie interesują.  

jureus:
ja mam PS2 zamierzam kupic PS3 konsole sa lepsze od kompa mozna grac we wszytkie gatunki gier nie muszisz ciagle dokupywac nowe czesci wkładsz płyte i grasz ja znam mase strategi na konsole sa super nie potrzeba myszki mozna do kompa podłaczyc pada ale to nie to ja jestem głownie konsolowcem i jestem z tego dumny    

P.S na kompie tez czesto gram  

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej