Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Ulubiony typ broni
Randall:
Moim ulubionym typem jest broń jednoręczna bo szybciej uderza a niektóre bronie jednoręczna są naprawdę dobre tak jak orkowa zguba czy miecz z magicznej rudy
!Rafaello!:
Na początek zawsze mam broń jednoręczną. Potem jak zdobędę więcej siły, przerzucam się na cięższy rodzaj broni. Zamiast łuku czy kuszy wolę magię. Trenuje się tylko w broni dwuręcznej i magii. Lubię rzucić najpierw "fireballa", a potem ewentualnie się siekać "nożykiem" . Podoba mi się ten styl eksterminowania wszelkich plugastw .
Enzo:
Ja w broni do walki wręcz preferuje broń jednoręczną, ponieważ jest szybsza i łatwiej jest nią zabić , np. przydaje się wtedy kiedy zaatakuje Cię kilka potworów naraz, dzięki niej możesz wyprowadzić szybkie ciosy i sprawa załatwiona. Co do broni dystansowej do oczywiście łuk. Nie wiem dlaczego, ale zawsze w grach łuki wygrywały u mnie z kuszami
Dowódca Paladynów:
Ja lubię zdecydowanie kusze.Zadają większe obrażenia.Co do broni do walki w zwarciu,to lubię siekać innych z broni dwuręcznej.
Dementor:
Ja zdecydowanie wolę broń jednoreczna, ponieważ szybkosc w walce jest decydującym czynnikiem, który decyduje o przeżyciu naszej postaci w starciu z wrogiem. Co do broni dystansowej, wybieram łuk, szybciej się go "ładuje" i fajnie wygląda.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej