Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Ulubiony typ broni

<< < (6/12) > >>

Airyx:
Ja lubię broń dwuręczną, co prawda powolna, ale ma duży zasięg i spore obrażenia. Z broni dystansowych lubię łuk, aczkolwiek wkurza mnie to, jak podczas mierzenia do wroga i strzelania w niego, ów wróg przemieści się gdzieś, to Bezimienny dalej celuje przed siebie a strzały lecą na boki, czy nawet do tyłu. Nie jest to utrudnienie, ale lipnie wygląda.

Pan Mroku:
Wyprowadze paru z bledu tych co lubia bron jednoreczna
Ludzie!Jaka dobra bron pod koniec gry jest jednoreczna?Ciezkie magiczne ostrze na smoki?Topor bersekera?już na poczatku gry dajcie par epnktow w sile i mozecie mieć lekki miecz dwureczny ktory na tym poziomie gry przewyzsza kazda jednoreczna.Walenie w jednoreczna bron jest strata punktow nauki bo serio pod koniec gry chodzicie ze sztyletem?

Doman:
Ja osobiście lubię łuki i broń jednoręczną, łuki bo lubię bawić się w myśliwego, fajnie wyglądają i ogólnie lubię łuki. Broń jednoręczną bo jest znacznie szybsza, a co z tego że zadaje mniej obrażeń? jak walczę z człowiekiem (wyjątkiem są magowie), orkiem, jaszczuroczłekiem i wszystkim co ma broń, to w 4 rozdziale nie zadają mi zwykle żadnych obrażeń (zwłaszcza jak mają broń dwuręczną), po prostu jak jego cios już leci to ja robię szybki cios, on nie zdąża nic mi zrobić, wycofuję się i tak w kółko, na większe stworzenia lepsza jest broń dwuręczna (chyba że na trolle, bo trolla powalam bez żadnego problemu z siłą 10 i lagą wystarczy uderzać w... dolne plecy xD). Jak grałem bronią dwuręczną to znacznie łatwiej było mi pokonać smoki (zwłaszcza w n/k) ale musiałem się za to znacznie bardziej natrudzić żeby dojść do smoków. Mój wybór bierze  się z tond że broń dwuręczna jest lepsza tylko z 6 przeciwnikami (smokami)

Palladyn_12:
Ja lubie ÂŁuk,Kusze
Zapomniałem uzasadnic Ponieważ ÂŁukiem można strzelać z Dystansu

/używamy opcji edit/ VwB - Używamy opcji połącz posty drogi moderatorze :P - Zhai. Treść posta skrócona o wasze wypociny.

addo:
Podzielam opinie Bezimiennej.Broń jednoręczna jest stworzona dla mnie:jest szybka i nie zawodna(dwuręczną zdaża się że 5sek robie zamach a póżniej 5sek wracam do pozycji obronnej.To już 10sek kiedy jestem bezbronny).Tylko jednoręczną potrafie skutecznie walczyć z kilkoma przeciwnikami na raz.Z nroni dystansowej oczywiście kusze bo żeby urzywać dobrego łuku trzeba sporo pn zmarnować na zręczność

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej