Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Lokacje
Bezimienna_:
za dużo tych lokacji póki co nie odwiedziłam, ale najbardziej podoba mi się Khorinis i okolice ten niepowtarzalny klimat portowego miasta z dawnych czasów... cudo :D wieża Xardasa też jest całkiem fajna, ale nie robi na mnie już takiego samego wrażenia jak ta z Gothic 1. grając w Gothic 2 strasznie stęskniłam się za GD i za KK... i za tym klimatem i ludźmi - właśnie wybieram się do Doliny i z tego co czytam, to pojawiając się tam pewnie będę rozczarowana :/
pozdro :)
Serail:
Najlepsze są miejsca w których można zapomniec o problemach, o ludziach i o całym tym majdanie w miescie, takie miejsca to polanka w lesie za farmą Akila i latarnia morska Jacka, ale klasztor też niczego sobie
Pr0c3n7:
Ja zgadzam się z większością i wybieram Khorinis. Bardzo urocze, tętniąc życiem miasteczko. A gdy znudzi się nam zgiełk miasta zawsze możemy wyjść kawałek za bramę by ujrzeć przepiękne widoki.
A najmniej przypadła mi do gustu wieża Xardasa. W tej części była jakaś nieklimatyczna. Nie dość że trafialiśmy do niej od razu(co popsuło klimat) to jeszcze miała nieciekawą okolice(Była położona za blisko osiedli ludzkich i była łatwo dostępna).
Dementor:
Ja przepadam za terenami zielonymi-w tym przypadku obozem bandytów, farmą onara, ale np. wiezą Xardasa już nie-ponieważ jest ona za łatwo dostępna-wiele osób wie o niej(np bandzior, którego spotykamy). Nie przepadam też za Dworem Irdorath-każdy Cię tam może zabić.
Gorion:
Najbardziej podoba mi się Farma Onara (miły klimacik )
Nieprzypadła mi do gustu górnicza dolina(za dużo orków, za mało ludzi i strasznie ponuro tam jest )
Pozdrawiam, Gorion
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej