Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Lokacje
Dennis Guilder:
Hehe, widzę, że lokacja, którą ja lubię najbardziej, jest najbardziej nielubiana :P Nie wiem co Wam nie pasuje w dworze Irdorath. ÂŚwietna robota grafików, robi wrażenie, aż strach zagłębiać się. No i ten klimat dorównujący jedynce.
Najmniej podobał mi się obóz bandytów. Jedna ważna rozmowa z Dexterem i potem nic ciekawego.
Tak Ogrodnik:
Co najbardziej się podoba? Khorinis. Normalne miasto, nie jakaś farma czy klasztor ziomów żyjących w celibacie. Czego nienawidzę? Górniczej Doliny. Było to takie piękne miejsce. Gdy dowiedziałem się, że wyszło Gothic 2 na prawdę chciałem tam wrócić. Wszystko się jednak zmieniło. Kolonia po takich zniszczeniach była inna, utraciła swój klimat. Po prostu szlag mnie chciał trafić jak to ujrzałem. Może by tak podmienić teksturki, meshe i dodać kilka vobów w Spacerze? :D
--- Cytuj ---Farma Onara rządzi, spotykamy tam paru starych znajomych(Cipher, Lee, Torlof,Khaled, Wilk),
--- Koniec cytatu ---
Khaled? Przecież jego w Gothic 1 nie było XD
ÂŁowca dusz:
Ja tam uwielbiam Dwór Irdorath.Panuje tam mroczny klimacik, pełno szkieletorów, orków i oczywiście moich ulubionych Poszukiwaczy.
Chimera:
Ja wypowiem się krótko:
Khorinis rządzi.
Dwór Idorath-blee
Mr.Snaki:
I love kolonia górnicza i hate korinis & idoraha
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej