Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Lokacje

(1/6) > >>

Dariufu:
Dziwne, że jeszcze nie widziałem tutaj takiego tematu a powinien być. W tym temacie piszecie jakie lokacje wam się najbardziej podobały w Gothic 2 i co w nich było najlepszego a co najgorszego

Mi podobał się klasztor Magów Ognia. Panuje w nim cisza i spokój a jak mi się nudzi to bawie się w nowicjusza ( chodze na modlitwy, sprzątam salę, robie wino itp. ) i jest fajnie ( raz nawet przez przypadek walnąłem kulą ognia pyrokara     i zaczął mnie lać i nie mogłem go zabić bo jest nieśmiertelny )
Najbardziej nie lubię Górniczej Doliny ponieważ trudno przedostać się przez obozy orków, jest dużo silnych potworów i gracz na słabych lvl nie ma szans.

Wy też piszcie co wam się podoba a co nie !

Piszcie czym są "inne" jeśli je wybieracie bo ja wrózka nie jestem i nie wiem czym jest dla was "INNE"

sasori:
Mi najbardziej podoba się GÓRNICZA DOLINA ponieważlubie się zabawić się z orkami,bandytami i w 4 rozdziale ze smokami poza tym możesz tam nabić dużo respa.

A najnudniejsze według mnie miejsce to wieża xardasa i okolice ponieważ nie ma tam nic ciekawego i respa też nie nabijesz

kuba100:
Dla mnie najciekawszym miejscem w GII jest Górnicza Dolina, ponieważ jest to jakby obóz przetrwania. Można tam zapolować na silniejsze bestie, ale samemu nie dać się pożreć. Oczywiście nabijamy tu dużo expa no i jest to jakaś odmiana od zielonego Khorinis. Niepodoba mi się Dwór Irdorath. Jest tutaj wiecznie ciemno nawet za dnia ponieważ łazimy po jaskiniach i tylko orkowie,szkielety, jaszczuroczłeki. Ponura atmosfera każdy chce cię zabic.

stefan666:
A mi najbardziej podoba się Khorinis i okolice , ponieważ po tych miesiącach w Górniczej dolinie( mam na myśli Gothic 1)
można wreszcie napić się piwa i odpocząć . Podoba mi się teź tam ten niepowtarzalny Klimat . A najbardziej nie lubie Dworu Irdorath te wszystkie zagadki i te ,, poczucie bezpieczeństwa,, w środku   . Najbardziej wkurzya mnie ta Komnata z Zombi bo jak się coś źle zrobi to ich chyba z 6 się pojawia . Lubie teź Górniczą doline ale tylko zamek bo jak się z niego wyjdzie to można stracić życie ...      

--- Cytuj ---a mi się podoba górnicza dolina można nabić naprawde dużo expa są smoki ogromna ilośc orków raz tam nawet znalazłem ogniste golemy
--- Koniec cytatu ---

Ekm.. korpysz9 czy ty przeszleś Gothic 2 tylko RAZ bo wiesz ogniste golemy są na drodze do ognistego smoka Feomathora wiec wiesz żęby go pokonać najpierw trzeba JE pokonać

korpysz 9:
a mi się podoba górnicza dolina można nabić naprawde dużo expa są smoki ogromna ilośc orków raz tam nawet znalazłem ogniste golemy

a nie lubie wieży  xardasa i okolic nie można nabić tyle expa co w górniczej dolinie i wogle mało potworków

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej