Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Orkowie
XardaSeQ:
kajetan2: DOUBLE POST!!! JEST OPCJA EDIT!!!!!!!!!!!! zapamietaj to...
a co do orkow, w Gothic 1 oraz Gothic 2 byli to tacy dzikusy :P oczywiscie byly wyjatki np Ur-Shak ale najbardziej inteligenti byli orkowie z Gothic 3. Ale nie będę spamowal bo napisaliscie powyzej ^^ dlaczego w Gothic 3? Bo potrafili dobrze utrzymywac wladze - dobrze rzadzili ^^
Orcrist:
Ja sądze, że orkowie są mądrzy, ale tylko w Gothic 3 lecz osobiscie ich niecierpię. nie wiem nawet do konca czemu, może dlatego że jestem krasnoludem (w grach), a oni się niezbyt lubią. Osobiście uważam i będę zawsze uważał ich za bezmyślnych morderców, którzy mordują wszystko co się rusza.
stefan666:
--- Cytuj ---Ja sądze, że orkowie są mądrzy, ale tylko w Gothic 3 lecz osobiscie ich niecierpię. nie wiem nawet do konca czemu, może dlatego że jestem krasnoludem (w grach), a oni się niezbyt lubią. Osobiście uważam i będę zawsze uważał ich za bezmyślnych morderców, którzy mordują wszystko co się rusza.
--- Koniec cytatu ---
Boze i kolejny .. JAK BY BYLI BEZMOZGOWCAMI TO BY NIE KULI SOBIE BRONI NIE ZBUDOWALI BY ÂŚWIATYNI SNIACEGO NIE WIERZYLI BY W BELIARA,SNIÂĄCEGO ... aa jak bezmozg nauczyl by się ludzkiego np.Trrok on umie zrobic ulu-mulu ... KEJTAN2 nie pisz postow na 1 linike naucz się edytowac post .... albo nie pisz w cale bo zanim osiagniesz 100 post to będziesz mial juz 60% ...
krassus:
Podwyższenie inteligencji orków w GIII było obowiązkowe. Gdyby nie to ciężko byłoby do nich dołączyć Takie było założenie gry i nic tego nie zmieni. W GI i GII inteligentni orkowie nie byli potrzebni. Mieli tylko być potężnymi wojownikami trudnymi do pokonania!
BeoWolf:
Moim zdaniem Orkowie to trochę zmutowani Genetycznie nie dawni Przokdowie ludzi poza tym ucza się np.Kowalstwa,Walki czy nawet Poteznej Mocy Magiczej co oznacza ze sa inteligetni.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej