Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Orkowie
chlebek17:
macie racje orkom zdarzaja się przeblyski inteligencji przynajmniej tym z Gothic 1 i Gothic 2 za to w Gothic 3 olbrzymie zdziwko mnie wzielo pierwsze co pomyslalem to ''oni potrafia gadac''
Lord Scorpio:
Jak człowiek się zastanowi nad tym wszystkim to dochodzi do prostych wniosków, a mianowicie orkowie byli, czy są równie starą kulturą jak ludzie równie mocno rozwiniętą tyle, że z podziałem na kasty: np. szamanów, żołnierzy itp. Inteligentni są i jak widać bardzo sktuczeni w swoich działaniach ponieważ dodatkowo charakteryzują się olbrzymią siłą, mają też jeden dodatkowy atut, który nie zawsze występuje u ludzi no może występuje aletak długo jak jest potrzebny:( a mianowicie honor, wystarczy mieć na sobie ulumulu i nawet będąc ich śmiertelnym wrogiem jesteśmy bepieczni. Więc podsumowując orkowie są potrzebni ponieważ silny przeciwnik determinuje nas do jeszcze szybszego rozwoju:)
Nakiel:
Kolejny temat który już był!
Ankieta: Czy lubicie orków?
Ludzie (i nie tylko) zanim założycie nowy temat skorzystajcie z wyszukiwarki.
Przecież tam jest mowa o orkach z Gothic 3, a tutaj z Gothic 1, a orkowie różnią się w tych dwóch grach, więc temat jest jak najbardziej na miejscu.///Crisis
stefan666:
A mam ostania prożbe co do mojego tematy piszcie tylko o orkach z Gothic 1 nie o orkach z Gothic 2 czy Gothic 3 tylko orkowie Z Gothic 1 !
wrzod:
ja również uważam że orkowie są inteligentni :dlaczego? . Tarrok zrobił nam Ulu Mulu . Tarrok jak i Ur-Shak potrafią się porozumiewać co ludzkiemu . Co jeszcze ? Orkowie strażnicy i orkowie żołnierze mają coś w rodzaju zbroi . Mają arcyśmieszny taniec ludowy i są to dość dobrzy kowale . Potrafią też posługiwać się magią i są tam jeszcze myśliwi gdzie polują na brzytwy kąsacze ogary oraz cieniostwory .
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej