Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Orkowie

(1/8) > >>

stefan666:
Co sądzicie o Orkach z Gothic 1 chodzi mi o ich inteligencje i o ich zdolnosci ,
 Moim zdaniem nie sa tacy do konica bezmyślni gdyż Xardas czytal ich zapiski umieja magie moga uczyc się jezyków mp. Urshak ,Tarrok. Sa teź dobrymi architektami np. ÂŚwiatynia Sniącego , Cmentarzysko Orkow i maja jedna zalete sa wierni nie to co ludzi na Urshaku można bylo zawsze polegać . Ja twierdze tak jak Xardas ze to nie zwierzeta czekam na wasze opinie      

Rhobar 1
--- Cytuj ---tym gdyby byli głupi walczyli by na pięsci a nie bronmi.
--- Koniec cytatu ---
to najlepszy przyklad bo im broni nie kuje czlowiek tylko ork a zeby cos wykuc to trzeba myslec

taa krassus ale mi chodzilo tylko o orkow z Gothic 1 a i da się z nimi gadac TARROK I URSHAK  
Kolejny temat który już był!

--- Cytuj ---Ludzie (i nie tylko) zanim założycie nowy temat skorzystajcie z wyszukiwarki.
--- Koniec cytatu ---

to ty się naucz bo to temat o Gothic 1 a nie Gothic 2 lub Gothic 3 a zresztą Crisis ci to już wytłumaczyl

kajetan2:
masz racje orkowie moze cos tam mysla tylko ze jak zobacza ludzi to wpadaja w szal i tylko wtedy umieja walczyc    

Rhobar I:
To prawda orkowie wcale nie są głupi. Przecież o tym najlepiej pokazuje gothic 3. Orkowie są rozgarnięci i nawet mądrzy. Po za tym gdyby byli głupi walczyli by na pięsci a nie bronmi.

krassus:
Ta dyskusja powinna być podzielona na dwie. Orkowie z 1 i 2 są podobni lecz orkowie z 3 są bardziej inteligentni. Przecież w 1 i 2 orkowie nie mówią żadnym ludzkim językiem. Natomiast w 3 można się już z nimi dogadać!

Ciężko jest się wypowiadać o inteligencji orków. Jedno jest wiadome są wystarczająco inteligentni żeby wiedzieć jak pokonać króla i przejąć Górniczą Dolinę. Nie można też uważać ich za specjalnie inteligentnych. Nie stworzyli oni wspaniałej kultury opierającej się na dziełach sztuki czy wartościach intelektualnych. Możemy stwierdzić jedno: są wyśmienitymi wojownikami

kajetan2:
nieraz widzialem jak orkowie z Gothic 1 i Gothic 2 ze soba gadaja oczywiscie nie po ludzku tylko cos tam belkotali naprzyklad uciaczacza    

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej