Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Czy pomogliście Lee?

<< < (11/20) > >>

krystianxdd:
ooo... Tak Pomogłem Dla Lee W zabiciu Króla ;)  

Randall:
Ja zawsze pomagam starym kumplą bardzo lubię Lee i pomogłem mu w zabiciu Rhobara 2 zawsze lubiałem jak ostatni cios Lee zadawał królowi i wreszcie doczekał się swojej zemsty od której śnił dniem i nocą tylko myśl o zęmście trzymała go przy życiu wię oczywiście mu nie odmówiłem .  

piotros1991:
Oczywiscie ze wykonalem tego Qesta. Lee to nasz stary kumpel, akumplom powinno się pomagac towarzyszył nam przez pierwsze 2 części, był dla nas miły i jako jeden z niewielu nie wyzywał nas od słabeuszy. Poza tym przeszedłem 3 4 razy i zawsze drogą Adanosa, inni bogowie mi nie podchodzą Innos jest niby dobrym bogiem ale jak może byc dobry skoro chce władzy tylko dla siebie tak samo Beliar(tylko ze ten jest z natury zły), a Adanos dba o równowage nie chce zagłady ani dla orków ani dla ludzi ani dla asasynów jest neutralny i to mi się w nim podoba.

Foltest:
Ja mu nie pomogłem za pierwszym razem bo grałem Drogą Innosa. No ale za drugim razem tak, Lee stary kumpel, jak mu tu nie pomóc. Kumplom się pomaga, trzeba się było odwdzięczyć za pomoc w poprzednich częściach.

Robben:
Oczywiście że pomogłem Lee. Jak grałem ścieżką Adanosa lub Beliara, trzeba było zabić Rhobara, a skoro Lee chciał się zemścić, to przy okazji skorzystałem z jego pomocy. Zresztą, jak taką łajzę jak król, można było by oszczędzić. Wrzuca nas i wielu niewinnych ludzi za barierę, ginie przez niego wielu ludzi, a później próbuje się podlizać mówiąc - tak jak to powiedział Akasemis - ,,moi ludzie, tylko lekko popchneli cię we właściwym kierunku'' i rozkazuje nam jeszcze odszukać Xardasa :P. Ja niemogłem się doczekać spotkania z królem, bo myślałem, że Bezimienny wymieni z nim parę ostrych słów, a tu mówi z nim tak, jak by się nic nie stało, a my niemożemy się dowiedzieć, dlaczego zostaliśmy wrzuceni za barierę >:(. Jeśli naprawdę Bezi jest wybrańcem, to na pewno w innych okolicznościach pokonał by ÂŚniącego i smoki i król nie musiał by przykładać do tego ręki. A więc z przyjemnością pomogłem Lee.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej