Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Paladyni a Najemnicy
Hussar:
Jak to nie liczmy GD? To właśnie najmocniejszy atut Paladynów. To tak jak bym powiedział nie liczmy Lee. Nonsens. Garstka Paladynów broni się przed przeważającymi siłami orków. No i smoki. Ciekawe jak zachowaliby się najemnicy w tej samej sytuacji.
Roger:
Na koniec policzylem GD. Skoro paladyni sa lepsi od najemnikow/lowcow smokow w walce i maja swoje runy to potrafia sie przebic przez 7 orkow do swoich kopaln. To tchorze. Zapasow im brak? Jedzenie wszedzie lezy, tu wystarczy pokonac 2 zwyklych orkow by po nie pojsc. Bronia zamku, aha. Tylko tak mowia ''musimy byc gotowi do walki'' ''musimy byc gotowi na walke ze smokami''. Ciekawe jak zamierzaja z nimi walczyc, skoro nastepne 3/4 ludzi po ataku ucieknie do doliny?
Hussar:
Ucieka wielu knechtów, ale żaden Paladyn nie ucieka z zamku. Nie pozwala im na to ich misja. Wiesz, chciałbym, żeby przez chwilę zabrakło ich na całej Khorinis. Ciekawe co by się stało...
Azariel:
--- Cytat: Hussar w 12 Luty 2009, 22:12:42 ---Jak to nie liczmy GD? To właśnie najmocniejszy atut Paladynów. To tak jak bym powiedział nie liczmy Lee. Nonsens. Garstka Paladynów broni się przed przeważającymi siłami orków. No i smoki. Ciekawe jak zachowaliby się najemnicy w tej samej sytuacji.
--- Koniec cytatu ---
Najemnicy zachowaliby się niegorzej od paladynów.Mówiłeś wcześniej,że zostali tknięci przez boga,że są torturowani( nie wiem skąd ci to przyszło do głowy,nigdy czegoś takiego nie widziałem)wybrańcami.Ty mówisz,JAKBY ONI ÂŻYLI NAPRAWDĂ jaby oni czuli,myśleli.To tylko nic nie znaczący NPC(zresztą jak najemnicy,ale Roghard powyżej powiedział dlaczego są lepszymi kumplami od paladynów).Oni nie istnieją,Hussar.Zrozum to tylko NPC,nic więcej.
Hussar:
Mieszko, czyżbyś kontynuował wypowiedź Grimma? Nie podpatruj innych, a poza tym. Rozmawiam tutaj z ludźmi na argumenty. Wiem o Paladynach dużo, bo podoba mi się ich historia i nikt mnie nie będzie z tego rozliczał, a już na pewno nikt nie będzie do mnie pisał w ten sposób. Skoro temat dotyczy różnic między Pal/Naj staram się je jak najlepiej przedstawić, a jeżeli nie potrafisz rozmawiać na forum to z niego nie korzystaj. Poza tym odnosząc się do tego co napisałeś, Paladyni są torturowani w obozach orków w Myrtanie. Kiedy zagrasz w G3 nie będziesz zadawał takich pytań.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej