Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Paladyni a Najemnicy

<< < (6/35) > >>

Ret Sam:
Garfildzik xD  

Hmm. Decyzja jest trudna. Z jednej strony wole najemników, a z drugiej paladynów. Ale skoro trzeba wybrać... Po dłuższym zastanowieniu wybrałem paladynów. Bardzo podobają mi się ich pancerze. Są takie krystaliczne :P. Podoba mi się w nich również to że służą królowi. Zawsze jestem po stronie Króla Rhobara!

Najemników też lubie, bo są to qumple z Koloni, ale żeby służyli królowi...

Tristram:
Mój szacunek zaskarbili Najemnicy.Ponieważ:
1.Są silniejsi od paladynów.
2.Budzą respekt.
3.Twardziele.
4.Są silni.
5.Mają fajny ekwipunek.
6.Nie wierzą w Innosa.

Ziemuś:
Tak najemnikow nie lubie za                                                                                                                                          Ich cwaniactwo i lenistwo, mysla ze sa najlepsi,bo tak wlasnie jest, ale nie powinni sie tak przechwalac.                                             Lubie najemnikow za to:                           Ze     sa najlepszymi wojownikami w krolestwie Myrtany, sa najlepszymi kowalami, najlepiej sie posluguja  lukami, kuszami .                                         Paladynow lubie za: To, ze maja niezle runy, niezle miecze , najelpsze zbroje.                           Nie lubie ich za to, ze :sa zarozumiali, chwala sie wszystkim, uwazaja ze  im wszystko wolno  ,i ze to oni rzadza Khorinis, a wcale tak nie jest  Pozdro all    

Kirgo32:
Ja wole najemników ponieważ nie obchodzą ich żadni bogowie( nie wieżą w Innosa, lub w innych bogów), interesują tylko sobą,swoją bronią i tym czy czasami nie są głodni, lub czy moją pieniądze i czy ich nie suszy.Mi się to właśnie podoba.Palladyni są strasznymi świętoszkami obchodzi ich tylko Innos i to żeby czsami się nie narazić swojemu szefowi. A poza tym u nich trzeba słuchać tych sztywnych rozkazów, czego ja poprostu nienawidze!

Lord Londius:
Niestety tu muszę powiedzieć że Paladyni by wygrali bo mają przewagę liczebną i ich siłę napełnia Innos a
Najemnicy nie mogą na dodatek ustalić jednego porządnego przywódcy ( Lee ) no i trzeba powiedzieć że ich jest jakby połowę mniej , taka wojna między dwoma stronami przyniosła by więc dla Najemników katastrofalne skutki , ale jakby było ich więcej to tak źle by nie było .
Mimo to i tak wole trzymać z Najemnikami z tego względu że u nich mam sporo kumpli z przeszłość :
- Lee
- Lares
- Wilk
- Jarvik (czy jakoś tak) Javis
- zapomniałem jak ma ten od ziela ale on też - Cipher
- Torlof
- Ten co wywija mieczykiem i uczy nas jak się nim posługiwać - Cord
- Ten co nas zaczepia gdy idziemy do właściciela ziemskiego a w G1 nas Akrobatyki uczył , na B miał na imię - Buster

A u Paladynów kompletnie żadnej znajomej twarzy.

PS: Pewnie głupie, ale zauważyliście że jeden z paladynów w Górniczej dolinie ma tak samo na imię jak w G1
Najemnik w NO? (Chodzi o Orika)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej