Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Wasza grafika

<< < (20/28) > >>

Altair:
Najnowsza grafika:

Patty:
Postanowiłem, że też zamieszczę swoje dwie prace. Jedna to zwykła sygna, która na tle waszych wygląda nadzwyczaj słabo. Ale jest to moja pierwsza praca. Bez tutków. No i druga. Jest to tapeta. Z oczywistych względów druga będzie tylko linkiem, ale proszę o obejrzenie.

Pierwsza praca:

Druga praca:
http://img246.imageshack.us/img246/9908/amyth2.png

Wiem, że beznadziejne, ale dopiero zaczynam robić coś tam w Gimpie.

I ocenię jeszcze Altaira. Bardzo ładna. Niezłe kolory, lubie je. Tylko napis taki jakby niewidoczny, ale pasuje.

Altair:
Dexter - sygnatura dosyć duża, według mnie nie powinna przekraczać rozmiarów 350x150, czy 400x130. Ogólnie nie lubię sygnatur z "kreskówkami" jako render. W tle jakieś maziaki, ale to twoja pierwsza praca i co najważniejsze bez żadnych tutoriali. Jednak im więcej ich się naczytasz, im więcej czasu poświęcisz na tworzenie sygnatur w tutorialach, tym lepsze będziesz robił bez. Polecam ci Photoshopa (9.0 CS 2 - baaardzo zalecam angielską wersję). Grafart.org - tutaj znajdziesz tutoriale dla żółtodziobów (krok po kroku) jak i dla starych wyjadaczy. Co do tapety to nawet ładnie wygląda, nie wiem ile nad nią pracowałeś, nie wiem ile jest twoim dziełem, ale na przyszłość rób w rozdzielczości 1280x1024 (uzyskasz najlepszy efekt).

PS: Dzięki za ocenę mojej pracy :]. Również lubię taką  kolorystykę a co do napisu to fakt - nieczytelny ale ładnie się komponuje :P. Jeślibyś potrzebował pomocy w tworzeniu - skontaktuj się ze mną na gg 10650575 lub na tlenie - altair91@tlen.pl.

Szarleǰ:
Dexter, podobnie jak Altairowi za cholerę nie podobają mi się sygnatury (czy cokolwiek innego) o tej tematyce, aczkolwiek twoja tapeta jest ładnie wykonana. Wg. mnie dobra robota. Jeśli o sygnature chodzi no to niezbyt mi się podoba, ale przyznać ci muszę że masz bardzo ciekawy sposób na sygnatur. Nic mi nie pozostaje jak życzyć ci szczęścia.

No i mój nowy sig:

A tutaj drugi sprzed chwili:

Altair:
W niewyjaśnionych okolicznościach zepsuł mi się Photoshop... No cóż ale wczoraj zrobiłem jeszcze takiego siga:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej