Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Wasza grafika
Thoro:
Deji, proszę...
Już na the modders zostałeś podsumowany. Dodanie głupiego kolorku nie jest zbyt ambitnym osiągnięciem. Daruj sobie takie prace.
--- Cytuj ---Pierwsza rzecz, to strasznie oszczędzałeś miejsca, dlatego tekstury wchodzą sobie na głowę.
--- Koniec cytatu ---
Ale przecież oto w tym chodzi. Uvka ma zajmować jak najmniej, i tak całość jest rozkładana na modelu 3d. Kwestia ułożenia nie ma nic do rzeczy.
--- Cytuj ---Dałeś rozwarty ryj tego zwierza no i tułów.
--- Koniec cytatu ---
Bo tak ma być. Składałeś kiedyś jakieś papierowe modele? Były kiedyś takie gazety modelarskie, to jest dobre porównanie. Całość się składało właśnie z czegoś takiego. Podobnie jest w 3d. Cały render jest texturowany według obrobionej siatki z tym że całość nie musi być symetryczna.
--- Cytuj ---W każdym razie nie jest źle, jeśli sam to wykonywałeś :p.
--- Koniec cytatu ---
Nie on tego nie zrobił. Jego praca polegała jedynie na dodaniu tych brzydkich kolorów.
hiena:
Racja taka że ja tylko pokolorowałem te texturkę. Ale niektórym się to podoba.
Jestem grafikiem 2D w grupie The Dragon Master.
To tylko 10minutowa praca. Moje zbroje są lepsze niż zwierzęta.
W gothic1 wygląda to całkiem nieźle. Pokazał bym wam swojego demona ludu albo coś w tym stylu ale nie mogę wam pokazywać tych najlepszych moich prac z tego co będzie w modzie "Wielkie Wojny".
Nie chce mi się specjalnie dla waszej oceny robić czegoś porządnego.
Jakbym miał więcej czasu to tak,ale wczoraj dostałem jeszcze robotę w Spacerze i mam robotę 2D w grupie modderskiej więc jestem dość zajęty gdyż robię jeszcze film. To dużo roboty, za dużo aby robić coś pożądnego tylko dla oceny.
Ale jak będę miał więcej czasu to wtedy zrobię coś lepszego dla waszej oceny.
Ale jednak starcza Ci czasu by pisać off topic - Triv
hiena:
Na Blenderze inaczej się robi. Nie można tam ustawić ilości polygonów nawet...
ściągnę maxa to wtedy pogadamy.
Zamiast się odgrażać, to przestań spamić. Ostrzeżenie słowne - Triv
Lucas Paladin:
A ja zrobiłem z kolei nowego taga, nudziło mi się ;]
[img]http://img444.imageshack.us/img444/3918/sygnaow8.png\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /]
Thoro:
I co mamy oceniać, brush u góry i teksturę w tle czy marną, prawie że nie widoczną typografię?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej