Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Wasza grafika
dash:
od niedawna bawie sie wektorami Co o tym myslicie?
klik
Thoro:
Bovver, wpisz sobie w Googlach "lorem ipsum" i wyszukaj. Co do designu to jest dosyć dobry, w stosunku do Twoich pooprzednich choćby pod względem estetyki. Ten filoletowy logotyp jest zupełnie nie na miejscu bo po prostu nie pasuje do tej lekkiej szarości i zielonych gradientów.
Co do wektora - cóż nie znam się. Mając do wyboru 3D, wektory, flasha wybrałem 3D.
Jak na moje oko zbyt oczojebne oraz trochę przeładowane.
Akasha:
Może ktoś podać program jakim robicie takie obrazki?
Lucas Paladin:
Kolejna praca :)
[img]http://img354.imageshack.us/img354/1852/samuraigirlcopyxk6.png\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /]
Altair:
O, to nasz raper jest specem też w 2D... nie no, jesteś bardzo wszelako utalentowany.
Co do tekstur, to nie znam się na rzeczy, ale nie jestem przekonany co do twojego wytworu. Pierwsza rzecz, to strasznie oszczędzałeś miejsca, dlatego tekstury wchodzą sobie na głowę. Same tekstury w sumie... Niebardzo wiem jak je ocenić, ale bardzo dziwnie to wygląda. Dałeś rozwarty ryj tego zwierza no i tułów. Chyba to nie jest kompletny model? W każdym razie nie jest źle, jeśli sam to wykonywałeś :p.
--- Cytuj ---Nie wiedziałem gdzie to założyć, mam nadzieję, że w dobrym temacie założyłem?
Każdy tu niech daje swoje textury zbrój, potworów itp. oraz inni mogą je tu również oceniać.
--- Koniec cytatu ---
Pytasz, czy w dobrym temacie założyłeś ten temat?... A tak w ogóle co to koncert życzeń, czy rozkaz? Każdy ma tu dawać tekstury? Myślę, że każdy umie sobie sam stworzyć taki temat (no chyba, że admini orzekną że tylko tutaj publikujemy swoje prace 2D). BTW składnia u ciebie kuleje...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej