Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Wasza grafika
Lucas Paladin:
--- Cytat: Thoro ---I co mamy oceniać, brush u góry i teksturę w tle czy marną, prawie że nie widoczną typografię?
--- Koniec cytatu ---
Niestety, to już wina stocka, bo ma takie, a nie inne kolory, wiem, że mogłem z nim zrobić więcej, ale jakoś z nudów robiłem. Co do typografii, nigdy nie miałem do niej talentu, więc chyba jestem usprawiedliwiony :) Może spróbuję coś z tym jeszcze zrobić.
Thoro:
--- Cytuj ---Niestety, to już wina stocka, bo ma takie, a nie inne kolory
--- Koniec cytatu ---
Skoro zajmujesz się takimi rzeczami to powinieneś wiedzieć że nic Cię nie ogranicza, a na pewno nie kolor. Nie to miałem na myśli bo jego brak w tym przypadku nie jest niczym złym. Chodzi przede wszystkim o wkład własny którego tu w zasadzie brak.
Altair:
Dej Ji - to jakaś kpina jest? Co tu jest do oceniania? Mimo, że nie zajmuje sie grafiką 3D to taki taboret potrafiłbym zrobić choćby w Wingsie czy Blenderze w kilkanaście minut. Pięć boxów na kupę i zadowolony ... huh...
Co do Elratha to podobnie jak Thoro nie wiem co tu oceniać...
Tiw:
A oto i efekt moich wypocin. Jedna z pierwszych sygnaturek, którą stworzyłem, i pierwsza ruchoma.
------>KLIK<------
Czekam na krytykę.
Arthas:
--- Cytuj ---A oto i efekt moich wypocin. Jedna z pierwszych sygnaturek, którą stworzyłem, i pierwsza ruchoma.
------>KLIK<------
--- Koniec cytatu ---
Sygnatura nie najgorsza i jak na początkującego, wydaje mi się stosunkowo dobra. Brak tutaj jakichś bajerów i lepszej jakości efektów, ale praca wygląda na solidną. Jedyne, co mi się tutaj nie podoba to trochę kiepskiej jakości tło. Jeśli chodzi o animację, trzeba przyznać, że jest niezła.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej