Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Wasza grafika

<< < (23/28) > >>

Czaroxxx:
Jak wam się podoba ?

Szarleǰ:
O, Kyras to najlepszy przykład na to że proste wcale nie znaczy brzydkie. Takie banalne wykonanie a jaki efekt. Mi się bardzo podoba. Taka nie przesadzona, trochę brusha w tle i powielony render. Fajnie to wygląda, takich kilku idących żołnierzy. Gz, na prawdę.

Czaroxxx:
W sumie według mnie jeśli chodzi o prace to najważniejszy jest pomysł a nie wykonanie. Oczywiście wykonanie też jest ważne, ale bez dobrego pomysłu jakby człowiek się nie na gimnastykował dzieło nie będzie dobre.
Co do samego robienia prac. Należy się kierować głównie własną oceną. Znaczy... Ta praca powinna przede wszystkim podoba autorowi tak mi się wydaje, wtedy wkłada w nie serce a nie po to by tylko innym zaimponować. Zwykłe szpanerstwo.

Dziękuje Fistaszku za pozytywny komentarz ^^.

Altair:
Powiem tak, że prpca Kyrasa bardzo mi się podoba, jednak jak to zwykle bywa jest pewne 'ale'. Bardzo dobrze stworzyłeś klimat (nie wiem co to za postać), ale w tle widać inne tylko rozmazane, co sprawia wrażenie właśnie odległości, takiego trójwymiaru. Tło przypomina jakby takie zimne, szare mury lub jakiś ciemny krajobraz, no w każdym mrazie mrok itp. I wszystko byłoby idealnie, tylko że według mnie ta głowa po prawej stronie słabo tutaj pasuje i może nie tyle, że psuje, ale obniża jakość pracy. Wolałbym tam zobaczyć po prostu jeszcze kawałek tła. Napis prosty, ale dobrze umiejscowiony i podoba mi się. Ogólnie bardzo dobrze ci to wyszło, choć jak mówił peanut - zrobiłeś to prostym sposobem. I zawsze będę miał takie zdanie, że zrobić fajną sygnaturę milionem warstw, renderów, c4dów, światełek i innych takich efektów jest trudno. Ale zrobić fajną sygnaturę z użyciem kilku brushy i odrobiny finezji jest naprawdę, naprawdę bardzo trudno.

Czaroxxx:

Praca po kilku diametralnych przeróbkach. Lepsze czy gorsze?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej