Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Wasza grafika

<< < (22/28) > >>

Czaroxxx:

Praca swawolna :P

Eric:
Słabe ta sygna, Altair... Same c4d, do tego źle umiejscowione i brzydkie, zbyt jasna, taka prosta. Brak głębi, którą sobie cenię ;d Napis ładny, ale źle umiejscowiony

A o to moje, jedna robiona dla Seraila, a jedna dla Canisa ^^

Podniecacie się tymi sygnami Altaira, a one są słabe... Same c4d, plus jakieś wzmocnienie kolorów i światło... W każdym razie, ja robię moje prace w gimpie ;)

Jachu123:

Moja sygnaturka, tak wiem mam ją w opisie, ale proszę o komentarze :)

Szarleǰ:
Diomedes nie popadnij czasem w samozachwyt. Żałosne to jest, kiedy mówisz, że prace Altaira są brzydkie a twoje i tylko twoje ładne ...
No a co do nich, to praca dla Canisa mi się dość nawet podoba. Nie jestem pr0 majster jeśli o grafikę chodzi więc nie wymienię ci co zrobiłeś dobrze a co źle. Na oko po prostu.
Co do sygnatury dla Seraila to już jest troche inaczej. Opowiadasz o tej głębi a tutaj gówno nie głębia jest. Przykro mi to stwierdzić, ale pare brushy po bokach sprawy również nie załatwią. I denerwuje mnie to, że w każdej twojej sygnaturze jest ta tandetna filmowa ramka która już nie jest ani modna, ani ładna, ani oryginalna. To chyba tyle. Poza tym mógłbyś na przyszłość obejrzeć trochę więcej prac jakiegoś-tam autora a potem mówić że robi brzydkie sygnatury bo patrząc na jedną chyba nie wiele można wywnioskować.

Altair:
Diomedesie cenie sobie twoja krytyke, ale pamietaj że proste nie znaczy brzydkie, a geniusz tkwi w prostocie :). I nie wiń innych za odmienne zdanie niż twoje, bo temat ten jest zupełnie subiektywny a takie coś "niech wam się to nie podoba bo to jest słabe" jest najmniej nie na miejscu. Poza tym, mało kto podnieca się moimi pracami, jeśli przed swą wypowiedzią pokusiłbyś się o przeczytanie tematu, to wiedziałbyś, ale cóż, jeśli wolisz ciskać bezpodstawnie oskarżeniami - twój wybór. Poza tym, popadasz w hipokryzję (jeśli wiesz co to znaczy), gdyż sam definitywnie stwierdzasz, że moje prace są słabe i bezpodstawnie chwalone, twoje natomiast są świetne i pochwały będą jak najbardziej na miejscu. Może hipokryzja to przesada, ale na pewno coś w rodzaju pewnego narcyzmu.

Co do twoich prac to ta pierwsza nie podoba mi się, bo cóż no wole takie bardziej dynamiczne sygnatury, więcej gry światła itp. Co do drugiej to klimat jak najbardziej, a i wykonanie bardzo dobre, choć same brushe, to bardzo mi się podoba. Nie popadaj jednak w hipokryzję, gdyż i twa druga sygnatura jest raczej prosta, a sprawia dobre wrażenie. Poza tym robiona w Gimpie o jak wiadomo - mniejszych możliwościach.

PS: znowu 999 post? :|

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej