Tereny Valfden > Dział Wypraw

III zadanie Lorda Arthasa

<< < (3/3)

Eregrin:
Arthas czym prędzej wyjął odtrutkę z plecaka i ją zaś wypił... Czuł on, że jego siła wzrasta... Postanowił on, zaatakować krwiopijców po koleji... Najpierw parka - wyjął miecz i zaczął wymierzać z niego w krwiopijców (2)... Nie trafił/ schybił... Krwiopijcy z kolei, zaczęli atakować! Arthas zaś, uniknął ich ataku i wyprowadził natychmiastowo przednie cięcie, mordując krwiopijce...? Jeszcze tylko i wyłącznie 4...' Myślał sobie arthas... Lecz w tej samej chwili krwiopijca drugi, mało co by go nie ukuł. Zrobił on <Arthas oczywiście ;-P) Unik i wydał przednie cięcie... Trafił... Pierwsze zabite... Zostało już tylko trzech... Arthas się skradał, lecz krwiopijca go zauwarzył... Samodzielnie go zaatakował, lecz tuż po dziesięciu skundach zaś - kolejni... W te dziesięć sekund, artchas miał farta i zabił trzeciego - czwarty, piąty go zauważyli i się żucili do natychmiastowego kontrataku... Piąty, podleciał trochę szybciej niż czwarty, lecz gdy chciał użądlić arthasa, ten z kolei zrobił parowanie i wydał on przednie cięcie, uszkadzajac mu bardzo skrzydło... Czwarty z kolei, właśnie doleciał i chciał również zatruć Arthasa, lecz ten zaś, zrobił unik... Wydał przednie cięcie i go zabił. Dobił on jeszcze tego całego piątego... Zebrał z nich truciznę...

Darkon:
Arthas, jakoże nie miał już nic innego do roboty powlókł się do miasta, do domu starego Alchemika. Gdy znowu zaszedł pod znajomy dom, zapukał, a po kilku minutach jakiś głośnych wybuchów w chacie alchemika, wyłoniła się sylwetka mężczyzny:

- Cholerne mikstury! Ciągle wybuchają! No słowo daję, to mnie dopr....
- Ekhm, mam dla ciebie potrzebną truciznę - przerwał ÂŁowca
- A tak, daj mi ją - powiedział Alchemik, po czym wziął od ÂŁowcy fiolki z trucizną - Dziękuję, a oto nagroda. 75 sztuk złota, tak jak umawiałem się z Gildią.
- Ależ odwaliłem kawał dobrej roboty, nie da pan może trochę więcej? - wtrącił Arthas(Negocjacje ÂŁowcy)
- Hmmm, coś tam się jeszcze znajdzie, masz. Przykro mi, ale jestem dość zajęty, bo nie wiem co się dzieje w moim domu. Dowidzenia! - pożegnał się jeszcze alchemik po czym rozpaczliwie zamknął drzwi, zza których ÂŁowca usłyszał kolejne huki

Zadanie wykonane!

Nagrody:
- 94 szt. zł. (po przybliżeniu z 93,75 szt. złota po negocjacjach) od Alchemika
- 1 pkt. reputacji
- Przyznaję ci za to zadanie... 3 pkt. ÂŁowcy

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej