Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Coś o sobie
Owczaryszek:
Nazywam się Maciek Owczarek. Mam 15 lat. Mieszkam w Sieradzu. Moja ksywa to Owczaryszek lub Owczar (jak kto woli). Moimi ulubionymi przedmiotami w szkole są: W-F, matematyka i biologia. Interesuję się geografią i sportami, głównie piłką nożną ( moim ulubionym klubem jest Widzew). Lubię też czytać dobre książki i grać w gry komputerowe, oczywiście najbardziej w Gothica.
Arisa:
Witam. Mam na imię Paulina i liczę sobie 16 lat.
Jestem otwartą na świat realistką, która nie obawia się marzyć. Nie wstydzi się uczuć. ÂŚmieję się, kiedy rozpiera mnie radość. Odchodzę w samotność, kiedy czuję, że wszystko mnie przytłacza. Zamykam się w sobie, kiedy ktoś mnie do czegoś zmusza. Często bywam szalona, roześmiana, pełna energii, otwarta na to, co może mi przynieść każda nowa chwila. Bywam też cicha, spokojna, stonowana.
Mam także swoje pasje. Fascynuje mnie magia i parapsychologia. Uwielbiam zwierzęta, interesuję się także militariami, wojskiem i II w.ś. oraz kryminalistyką.
bezimieny:
cześć nazywam się Mateusz mam 12 lat i przeszedłem wszystkie części gothica po kilka razy, najbardziej lubię gry RPG (oczywiście najbardziej gothica) na drugim szczelanki a na trzecim wyścigi
Onar:
Nazywam sie Kacper i mam 12 lat. Teraz bede szedł do szóstej klasy. Moje ulubione zespoły to : Lil Jon, Eminem, linkin Park, nelly furtado. Niedwno skończyłem ćwiczyć le parkour. Uprawiałem ten sport 1,5 roku i musiałem przestac z powodó zdrowotnych. Zanim zacząłem ćwiczyć przesiedziałem 2 tygodnie w szpitalu. Ale to nic wielkiego.
Tidus:
Witam mam na imię Dominik mam 16 lat i lubię sporty extremalne oraz bardziej 'przyziemne' rzeczy ( teksturator,granie i wszystko co z komputerem związane. ) Mieszkam w Katowicach
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej