Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Coś o sobie

<< < (16/33) > >>

Stierlok:
Ja nazywam się Marcin i mam 15 lat, interesuje sie sportem i komputerami, Również interesuje się Historią Czarnobyla i w przyszłości chciałbym sie tam wybrać. Po za tym lubie poczytać dobre książki i pograć w dobre gry. Moim ulubionym sportem jest koszykówka i baseball. Aktualnie przebywam w angli i jestem w szkole militarnej. Chyba to wszystko  

Owca:
To ja wykorzystam ten temat, jako okazję do powitania...
Zarejestrowałem się w sumie już jakiś czas temu, ale obeszło się bez pierwszego posta. Opisywanie własnego "ja" nigdy mi nie wychodziło i nie wychodzi nadal. Chociaż, przełamię się i spróbuję coś wypocić...
Leń - to słowo określa mnie najdobitniej. Jestem strasznym darmozjadem. Zawsze staram się wykorzystać okazję, wykazując przy tym minimum inicjatywy. Fan Gothica w sumie, Azjatek w bikini, Prison Breaka. Choć nie maniak. Internet = nałóg, drogie dzieci. Uzależniłem się przede wszystkim od gram.pl, stamtąd tutaj przybyłem. Imię? Wiek? A na co do wam? Możecie co najwyżej zgadywać. Informacje zbędne w wirtualnym świecie...
Chodzą też słuchy, że jestem mutacją owcy i człowieka. Coś w tym jest. Mam zamiłowanie do tych krwiożerczych bestii. Pot ścieka, oznaka, że trzeba kończyć ten jakże ironiczny pseudo-opis. Co czynię...

c[] dla wszystkich!

gul, gul, gul...

..::Chester::..:
No to zeby nie byc gorszy i sie nie przedstawic. Na imie mam Arek i mam lat 15. Mieszkam w Mrozach, spory kawal od Warszawy (Nie, wcale tam nie zamarzamy...) Interesuje sie elektronika i co za tym idzie  wszystkim co z tym zwiazane. Lubie dobra muze a moimi ulubionymi grami sa gry typu Gothic, NfS, GTA. No i to chyba wszystko na ten temat...

PzDr.

..::Chester::..

Robson2:
Nazywam sie Krzysztof. Mam 12 lat i mieszkam w Lodzi. Ineteresuje sie grami komputerowymi jeżdzeniem na roweze. Niedawno zaczełem odwiedzac fora internetowe. To tyle odemnie

Rakbar Nasard:
Witam

Ma na imie Patryk, mówią na mnie Janek od nazwiska ( lubię jak tak na mnie mówią ), lat 15 mieszkam w Kielcach. Lubie W-F i informatyke. Interesuje się wszystkim co jest związane z informatyką. Podczas pisania postów (co bardzo lubie) słucham muzyki a głównie techno, house. Lubie czytać książki i grać w dobre gry ( G1, G2 + NK, NFS, AoE, CoD 2 ).

Pozdrawiam wszystkich

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej