Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Coś o sobie
Mike Inez:
Witam.
Jak widac jest to mój pierwszy post na forum. Jestem siedemnastoletnim siedemnastolatkiem :D
Jestem również fanem muzyki grunge, takiej jak Soundgarden, Mother Love Bone, Pearl Jam, Nirvana, Temple of The Dog, Alice in Chains, Mudhoney itd. Mój nick to imię i nazwisko basisty Alicji w ÂŁańcuchach. Jestem również fanem innej, dobrej muzyki rockowej, w tym klasyków jak Led Zeppelin, Pink Floyd, a także z nowszych RHCP i tym podobne. Lubię spędzać czas przy kompie, czytając książki, których mam pokaźną kolekcję jak i wyjść na piwo.
Mam nadzieję, że miło z wami spędzę czas.
Alsvithe:
15-latka, na pierwszy rzut oka zwyczajna, dla niektórych przeboska istota, dla innych ta znienawidzona szuja, małpa, wredota. Przeurocza. Wredna egoistka. Oddana altruistka. Bałaganiara. Pedantyczka. Zakochana w żaglach, mazurach, High Hopes Pink Floydów i Fade to Black Metallici. Uwielbiająca i podobno umiejąca śpiewać.
Pisuje prozą, bądź czasem wierszem-lecz jedynie białym. Rymy ją odrzucają, bo są strasznie nienaturalne.
Uwielbia twórczość Sapkowskiego, Pratchetta, Ludluma, Forbesa, Cobena, Tolkiena itd.
Oddana psiara, nieprzepadająca za kotami, z reguły nie obawia sie paskudztw jakie odrzucają inne dziewczyny (pająki, muchy, owady, inne takie.)
No i właśnie.
Thorbjørn:
Witam . Zwę się Maciej ( ksywa to Spalinoowa ) . Mówcie jak kto woli . Pochodzę ze Staszowa ( woj . świętokrzyskie ) . Liczę sobie 13 lat ( niedługo zacznę 14 ) .
Mam dużo zainteresowań - gra w piłkę kopaną , w koszykówkę , informatyka , a także Le Parkour ( pobieram wiedzę od kolegi ) i oczywiście rzecz jasna JAZDA NA DESKOROLCE .
Nie umiem wielu tricków , ale sama jazda sprawia mi przyjemność . Polecam .
Moje pierwsze spotkanie z komputerem nastąpiło gdy miałem 3 lata . W wieku 5 lat już byłem zapalonym graczem . Grałem tylko w gry , ale zrozumiałem , że to nie cały świat . Używałem internetu mając 11 lat , a od tych wakacji jestem userem w Tawernie Gothic.
Ulubionymi potrawami są : Pizza , wszelakiego rodzaju ryby i ciasto tiramisu.
Ulubione gry : Gothic (1...) , GTA (Vice City,...) , Medal of Honor Allied Assalut i NFS - wszystkie części.
Ulubione filmy : Władca Pierścieni ( 1 ,...) , Desperado , Lot Skazańców i Skazany na ÂŚmierć.
To tyle o mnie . NASTĂPNI!!
Izrael:
Nazywam się Kamil. Mam 11 lat. Mieszkam w Korzybiu (woj. pomorskie) 30 km od Słupska. Interesuję się informatyką, trochę historią, a także trochę koszykówką. W wieku 3 lat na komputerze grałem u kuzyna na wakacjach. Gdy miałem 5 czy 6 dostałem własny. W 10 roku mego życia został założony internet. Od marca tego roku jestem userem Tawerny. Lubię grać w Gothica(wszystkie części), GTA(też wszystkie części) i NFS(i znowu wszystkie części). To by było na tyle.
P.S Gier nie ściągałem od kolegi wyżej.
Vedymin:
Mam na imie Paweł, mam osiemnaście lat. Mieszkam w Mogilanach (koło Krakowa)
Uczęszczam do liceum Ogolnokształcącego, jestem uczniem zdolnym ale zazwyczaj leniwym. Uprawiałem Le Parkour i jeździłem na desce, jednak z powodu poważnej operacji kolana musiałem zakończyc kariere.
Interesuje sie muzyką. Gram na gitarze i śpiewam, mam zespół który nazywa się "Agression". Gramy Thrash Metal, chociaż najczęściej covery zamiast własnych kawałków. Słucham Metalu.
Jestem wielkim fanem fantasy, a w szczególności "Wiedźmina", co oznacza że moim ulubionym pisarzem jest Andrew Sapkowski. Gram w Warhammera. Jeżeli chodzi o gry na PC to oczywiście Gothic is the best.
Od niedawna wraz z kumplami założyliśmy grupę modderską i w tej chwili tworzymy pierwszą modyfikacje "ÂŚcieżka Białego Wilka".
Pozatym jestem otwarty, nie czepiam się o byle co, łatwo nawiązuje kontakty z innymi, lubie dyskutowac.
Zapraszam na gg.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej