Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Coś o sobie
gnom666:
Nazywam się Krzysiek i jestem z Lublany niedaleko Moskwy i mam 15 lat. Interesuję się sportem takim jak surfing i narciarstwem. Oprócz gothica lubię jeszcze knighs&marchants (nie wiem dokładnie jak się nazywa.
Nie lubię piłki nożnej.
Chabacik:
Nazywam się Paweł Chabatowski, jestem młodym fanem gothica
prócz tego moje zainteresowania to Mitologia Grecka i Piłka Nożna i Informatyka.Kocham kompa. (rekord siedzenia 13 godzin)Jak każdy szanujący się chłopak nienawidzę szkoły.Gościu o imieniu Filip wciągną mnie w sagę gothica i jestem mu za to wdzięczny(pozdro Filip)
Enzo:
Nazywam się Maciek Ryszka (Maciekar) Urodziłem się 11 sierpnia 1995r. czyli mam 12 lat. mieszkam w opocznie woj. ÂŁódzkie. Pasjonuję się filmami Since fiction, a konkretnie Gwiezdne wojny. jeżeli chodzi o Tawerne Gothic to jak dotąd patrzyłem jestem jednym z najmłodszych Userów. Lubię piłkę nożną i boks. nieraz chodzę na mecze. To tyle o mnie.
Czesiu:
Witam,
Nazywam się Grzesiek, mam 15 lat (rocznik 1992). Mieszkam w Białogardzie , 35 km na południe od Kołobrzegu. Interesuje się Sportem, grami, programowaniem czy wędkarstwem. Ze sportów preferuje Piłkę Nożną i Koszykówkę. Jestem zawodnikiem klubu koszykarskiego ,,Herkules" Białogard. Mam 189 cm wzrostu, oczy niebieskie i brązowe włosy. Tyle o mnie
Bela:
User kryjący się pod nickem BeluNiO to wesoły osiemnastolatek o imieniu Paweł lubiący dobrą zabawę, imprezy, siatkówkę, piwo i oczywiście dziewczyny. Z natury jestem wesołkiem o dość specyficznym poczuciu humoru, mam trochę zwariowane pomysły i ogólnie trudno się ze mną nudzić. Z moich zainteresowań to poza motoryzacją moją pasją jest gitara klasyczna. O programowaniu, webmasteringu, skryptach i innych tym podobnych rzeczach wiem tyle co nic, ale za to niezmiernie kocham serię gorhica, co w końcu przywiał mnie na to forum (jest to moje pierwsze na którym jestem aktywny :D). Staram sie być aktywny, nie spamować i nie łamać regulaminu i jak najlepiej pokazać się w roli usera.
BeluNiO
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej