Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Coś o sobie

<< < (14/33) > >>

SzlugA:
Witam.

Mam na imię Michał  mam 17 lat. Interesuje się ogólnie informatyką, fotografią, filozofią, gotowaniem, muzyką, pływaniem oraz joggingiem. Jestem z reguły spokojnym, wyrozumiałym człowieczkiem mierzącym 173 cm wzrostu. Lubię dużo rozmawiać, słuchać o problemach innych i im doradzać. Jak zapewne się domyślacie to lubię całą sagę gier Gothic i preferuję gry typu cRPG oraz RTS.

kolop:
Nazywam się Damian mam lat 14, moim ulubionym przedmiotem jest informatyka poprostu ją uwielbiam, prawie tak jak Gothica  .Staram rozwijać swoją wiedzę informatyczną dlatego kupuje, wiele komputerowych gazetek np.Komputer Swiat.Znam się nie źle na podzspołach do kompa czyli podasz mi cene a ja wybiore dobre rozwiązanie.Uczniem to za świetnym nie jestem ale nie jest ze mną trak źle.    

P.S Dodam jeszcze że uwielbiam sport.

RaiChu:
Jestem Maciek, ciągle się zakochuje platonicznie, mam wystarczająco dużo lat, Gothickiem zainteresowałem się poprzez CDA i instalacja G1 była jednym z najlepszych wyborów mojego życia. Mam w planach Informatykę lub zostanie Bibliotekarzem (jeszcze się zdecydować nie moge). A mój nick wziął się z dawnych lat gdy to pisałem arty na strony o db i pokemonach (ta wiem, młody i głupi byłem, ale jakoś tak pozostało, że każdy mnie kojarzy z tą ksywą)

kendzik:
Nazywam się  Jasiek. Mam 14 lat. mieszkam w Warszawie. Interesuję się grami komputerowymi (szczególnie sagą Gothic), sklejaniem modeli i sportem (windsurfing,piłka nożna,narty)  Mój nick na skypie to kendzikwow .          Moją ulubioną frakcją są Paladyni  

Lees:
Nazywam się Ernest.Mam 14 lat.Mieszkam w Sędziszowie Małopolskim.Interesuję się grami komputerowymi,gothiciem,piłką nożną.Nie nawidze szkoły(czasami mam szalone pomysły).
Jak jużkupuje czasopisma z grami to najczęściej jest to komputer świat gry.Moim ulubionym klubem jest Juventus Turyn,

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej