Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Coś o sobie
Niedamir:
Witam wszystkich i cieszę się że mogę was poznać.
Mam na imię Krzysiek i mam 15 lat. W szkole jedynym przedmiotem jaki lubię (poza w-f) jest j.Angielski.
Moim głównym zainteresowaniem jest oczywiście Gothic i wszystko z nim związane. Poza Gothic'iem ćwiczę parkour
albin:
Cześć mam na imie matijas i mam 15 lat (od wczoraj) mieszkam w Starachowicach (a w zasadzie na granicy z Wąchockiem to nie żart) Gry które mnie interesują to:
-Gothic saga
-Warhammer 40,000 Dan of War
-Splinter cell
-Spellforce
I interesyje się sportem, komputerami, oraz motocyklami które składam. I w zasadzie to wszystko co wam powiem
MadMack:
Hmm..., coś o mnie...
Pewne osoby mogą mnie tu znać, inne nie, więc trzeba jakoś się przedstawić...
Mam na imię Przemysław Kamil Patryk ( PKP XD )! Ludzie znoszą me okropne, denerwujące i szurnięte oblicze przez 16 lat. Mieszkam w takim jednym mieście co się Tarnów nazywa. Co mnie interesuje?? Hmm..., ogólnie powiedziałbym, że informatyka, muzyka i sport. Wsłuchuje się w muzę Punk-Rockową i ogólnie Rockową. Ulubione zespoły to w tej chwili The Offspring, Rise Against i Disturbed. Jeśli chodzi o sport, to raczej te wersje extremalne mnie interesują, a szczególnie Freestyle Football i Skateboarding.
Chyba starczy...
Pozdrawiam
Cadar:
mam na imię ÂŁukasz mam 13 lat i się stresuje egzaminem wynikami raczej testu po 6 klasie- to kłamstwo jestem wyluzowany ale bez przesady zabawny śmieszny(nie chodzi o to że gdzie nie pójdę tam mnie wyśmieją) ale także znam umiar jest on potrzebny na lekcjach
Mieszkam w tomaszowie mazowickim w woj. łódzkim mam ciemne włosy jakieś oczy(zależy od światła) dość wesoły pozytywnie nastawiony do świata. Lubię czytać ale tylko dobre książki interesuje się także hostorią i geografią
Salvinia Natans:
Salvinia Natans zagościła na waszym specyficznym forum i bynajmniej nie po to, żeby komukolwiek schlebiać. Jestem inteligentna, uwielbiam krytykować innych (oczywiście w bardzo kulturalny sposób), ale mam również ogromny dystans do siebie. Moje hobby: bieganie, taekwon-do, jazda samochodem, czytanie dobrych książek.
Nienawidzę głupich emotikonek, a w zasadzie to żadnych emotikonek.
Nie znoszę dzieci w wieku 12-14 lat, które uważają się za inteligentne, bystre i wiedzące wiele na temat sexu, istoty.
Mój idol to Arnold, bo jest niewyobrażalnym twardzielem oraz Rocky, bo dał radę wbiec po schodach, na dodatek przy takiej fajnej muzyce.
Mam 19 lat, blond włosy, długie nogi i samochód (niestety nie jest to Porsche Boxter, ale może kiedyś...)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej