Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Coś o sobie

<< < (12/33) > >>

aleks194:
Mam na imię Aleks. Uwielbiam grać W tenisa, moim idolem jest Chuck noris, nie lubię kartkówek.
Spędzam wolny czas będąc na forum. Lubię grać w Gothica {ironia}. Czasami planuję jak wymigaćsię od szkoły ale moi rodzice to lekarze więc nie jestt łatwo. I to chba tyle więcej o mnie na Skype

Kirgo32:
Mam na imię Mateusz i mam lat dwanaście.Interesuje się grami komputerowymi(Gothic,             NeverWinter Nights 1 i 2,Spellforce 1 i 2 itp.) interesuje się również starożytnym Egiptem i ÂŚredniwieczem.Gothica poznałem dzięki magazynowi komputerowemu o nazwie Click.Pewnego dnia chciałem poczytać sobie gazetke komputerową więc kupiłem Click.Nie patrzałem na opakowanie z grami, ale w domu zauważyłem że na jednym z dwóch opakowanek pisze Gothic.Słyszałem że to ciekawa gra więc zainstalowałem ją.Ta gra wciągnęła mnie jak żadna inna.Pół roku póżniej kupiłem G2.A następne pół roku póżniej G2NK.Pokochałem te gry.(Dla ciekawskich powiem że:)jestem dość wysoki jak na swój wiek,mam niebieskie oczy,blond włosy i jestem średniej postury.Mieszkam w Baczynie(niedaleko Gorzowa Wlkp.)Słucham metalu,rocka,rock and rolla itp.

mike.:
Na wstępie witam wszystkich ;]

Moje prawdziwe imię to Michał. Mieszkam w okolicach Wrocławia. Co prawda na forum zarejestrowałem się na początku tego roku, ale dopiero teraz zdecydowałem się napisać posta. Interesuje się muzyką metalową, grafiką komputerową, tworzeniem stron internetowych, lubię też czytać o II wojnie światowej (głównie uzbrojenie) oraz o satanizmie. Moje ulubione zespoły metalowe są w podpisie więc nie będę ich tutaj wymieniał. Moje ulubione gry to:
- seria Gothic ;)
- seria Thief
- seria Warhammer 40,000: Dawn of War
- seria Codename: Panzers
- HoMM V
- Morrowind
- Neverwinter Nights
Być może czegoś zapomniałem ;), ale mniejsza z tym.

sid:
Cześć.
Mam na imię Przemo, mam 21 lat. Z zawodu jestem informatykiem - programistą.
Moje hobby to programowanie i muzyka. Jestem gitarzystą i basistą, lubię słuchać punka i nie tylko. Moje ulubione kapele to Sex Pistols i Nirvana, z polskich: Kult, Buldog i wszystkie inne wcielenia Kazimierza Staszewskiego. Nick - chciałem nazwać się vi (od tego edytora tekstu) ale skrypt zażądał minimum trzech liter, więc zarejestrowałem się jako Sid - od pseudonimu Johna Beverly'ego, którego nazwano Sid Vicious.

Ogólnie - służę pomocą przy problemach natury informatycznej. Choć hardware nie jest moją specjalizacją to mogę pomagać również i w tej dziedzinie, pod warunkiem, że nie będziemy szczegółowo wchodzić w architekturę procesora Sparc :D

Pozdrawiam, Sid.

MotS:
Cześć.

Jestem MotS.

Mam szesnaście lat i chodzę do liceum w Warszawie. Zajmuję się głównie nauką biologii i chemii ale w wolnych chwilach interesuję się astronomią, meteorologią, ale przede wszystkim demonologią. Tak jak admin interesuję się religiami, ale nie z czystej ciekawości, w katolicyzmie upatruję metody na życie. Uprawiam dość profesjonalnie 2 sporty: narciarstwo i żeglarstwo. Chyba nie trzeba dodawać że kocham gothica.

Liczę na wiele miłych chwil na tym foro...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej