Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Coś o sobie

<< < (9/33) > >>

Eron:
No to i ja dodam moje trzy grosze to tak nazywam sie ÂŁukasz mam 16 lat niedlugo stuknie 17 :D:D mieszkam w ÂŻyardowie jest to 40 tys. miasto kolo wa-wy no interesuje sie komputerami od srodka wszelakim sprzetem itp. nieraz przeczutam se ksiazke....znaczy instrukcje do gry :) albo cos w tym stylu lubie gry samochodowe, wojenne no i oczywiscie w stylu Gothic chociaz osobiscie oblviona nie trawie :D:D w szkole jestem sredniakiem lubie historie i informatyke no iii jescze w-f kocham Gothica i pilke nozna. KONIEC :D:D pozdro

Sir_William:
Jestem Wojtek. Mieszkam w Gdyni (każdy wie   ). Kibicuję klubowi Arka Gdynia (rzecz jasna). Czerwcem, kończę Liceum Katolickie (nareszcie  mam dosyć mundurków!) Jestem zagorzałym fanem Gothic'a oraz Twierdzy (całej serii). Trenuję Unihokey i  Karate Shotokan. Na dzień dzisiejszy mogę pochwalić się ciemno-niebieskim pasem. Do komputera siadam tylko aby poszperać na Tawernie oraz innych portalach z Gothic'iem. Jestem ogólnie wesoły, otwarty (mam nadzieję  ) Słucham przeważnie Rock'a - chociaż metalem nie jestem!    nie lubię takich. Szybko biegam   i dobrze gram w piłkę: ręczną/nożną. Wolne chwile spędzam z przyjaciółmi na przechadzkach i poprawianiu sobie humorów... Moją największą pasją jest KITE SURFING tak to mniej więcej wygląda! Moje plany na przyszłość to:
1. Zdać maturę w Polsce,
2. wyjechać do Niemiec,
3. pracować tam i poznać język,
4. rozpocząć studia,
5. spełniać swoje aspiracje (Tworzyć gry cRPG i strategie)
6. zakwaterować się tam na stałe

Narazie tak sobie wyobrażam moje życie w okresie conajmniej 10 lat  

Pozdrawiam,
Sir William

Elrond Ñoldor:
Mam na imie Karol i mam 15 lat, jestem kompletnym leniem
i za to nauczycielka od histy obniżyła mi ocenę.
Chodzę do 3 klasy gim., uwielbiam serial LOST (który wczoraj
się skończył). Lubię filmy fantasy takie jak Władca pierścieni,
gram w piłkę nożną ( tylko w to). Dosyć dobrze się uczę, ale
chętnie podłożył bym bombe pod moją szkole   .
Moje najlepsze gry to Gothic(1,2,NK,w 3 nie grałem).
Neverwinter Night. Jestem po prostu zwykły chłopakiem  .

Khaleb:
Witam mam na imię Jarek i mam 16 lat. Chodzę do I klasy liceum i w sumie jestem zadowolony z tej szkoły. Interesuję się koszykówką, historią i siatkówką. Przy komputerze jestem tylko po to aby posiedzieć w necie albo zrobić jakąś prace do szkoły. Lwią część wolnego czasu spędzam z przyjaciółmi i koleżanką :) Chciałbym w przyszłości zostać prawnikiem więc planuje iść na uniwerek wrocławski. Po skończeniu studiów założę z przyjacielem kancelarię prawniczą albo wyjadę do Stanów. Jeśli to wszystko mi się uda, będę mógł powiedzieć, że spełniłem się w moim życiu... Pozdrawiam

Wrath:
Mam na imię Rafał mam 13 lat. Lubię głównie książki i sprzęt elektroniczny i wszystko co z nimi związane.  
Jeśli chodzi o szkołę najbardziej lubię informatykę i historie, nie uczę się źle większość nauczycieli i moja mama mówią na mnie zdolny leń. Lubię horrory i filmy s-f. Nieźle mi idzie też w piłce nożnej, i w innych sportach. Jeśli chodzi o komputery lubię chodzić po necie (tak jak teraz) i grać w RPG'i chodź dobrym FPS'em też nie odmówię. To tyle o mnie..

POZDRAWIAM

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej