Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Coś o sobie

<< < (8/33) > >>

Varikhem:
Mam na imię Artur i mam 12 lat.24 lutego będe mial juz/dopiero 13 lat . Mam zielono/brązowe oczy jestem blondynem mam piegi (tylko troszke na nosie     ) normalne uszy  i jestem szczupły.Mieszkam w Gdańsku sądze że wszyscy znają to miasto.Interesuje sie grami komputerowymi,informatyką i zwierzętami.Lubie posłuchać sobie  metalu i rocku ( ulubione zespoły to : NIRVANA,HIM,Metallica,SOAD,RHCP) , albo poprostu pograć w jakąś część Gothica lub inną ciekawą gre np Dark Messiah of Might & Magic , jednakże nienawidze Obilivion ( nie chce mi sie uzasadniac pytania na PM).W szkole mówią na mnie Gorn,jestem w szóstej klasie podstawówki.Podobnie jak Crisis pochodze z G net gdzie tak jak on poznałem wielu wspaniałych fanów Gothic : Issac,Xingu,Mace Windu,Poszukiwacz(Crisis),Aslan,Ceasar,KaWoRu,Thorbjorn,Jurekpl,Vetinari,Volovagia,Zeltixx,Ridlle,Rajca,MadMack... i wielu innych.Trafiłem tutaj poprzez xardasa102(IsentoR'a). W klasie jestem jednym z najlpeszych uczniów ( mimo ze sie prawie nie ucze xD / nie chwalę się tylko mówie tak jak inni ) . Szczególnie dobrze idzie mi z: j.angileskim,informatyką(  2 szóstki i 5+  ) ,matematyki i przyrody. Mam 9 psów ( 2 dorosłe samice które razem maja 7 szczeniaków ( Funia i Nuka szczenieaki nie maja  jeszcze imion) . Nuka jest matką Funi :D . Nuka to pinczer minuatura ale jej szczeniak ( ma jednego) jest kundelkiem. Natomiast Funia jest kundelkiem i jest ,,czochrata" . Mam jeszcze szczura Shrek (wiem ze głupie imie ale to moja siostra wymyslala nie mialem nic do gadania) , no i jeszcze mam rybki. 6 dorosłych gupików i ok. 15 młodych   .

Trivet:
Nazywam się Maciek i mam za sobą 17 wiosen. Uczęszczam do LO w Stargardzie Szczecińskim, do klasy o profilu angielskim.
Pogrązony jestem w fantasy, które jest moją małą pasją. Uwielbiam, więc takich pisarzy jak Spkowski, czy Pratchet(ostatnio na poważnie mobilizuje się do jego twórczości), ale tym co mnie najbardziej wciąga jest świat wykreowany przez J.R.R Tolkiena znany pod nazwą ÂŚródziemie.
Poza tym interesuje się rysowaniem i kocham zwierzęta.
Ze sportów regularnie uprawiam jednie piłkę nożną i to jedynie na poziomie podwórkowym.  
Jeśli chodzi o muzyke to zwykle słucham rocku.

RadGot:
Cześć, mam na imie Radek, chyba widać to po nicku, mam 9 lat, interesuje sie grafiką komputerową, zapodam wam moją jedną prace na koniec, lubie bardzo Gothica, chyba za wcześnie zacząłem w niego grać . Lubie też gry jak Spellforce, Dungeons&Siege... W szkole na mnie wołają Rad, bo w Anglii nie umieją za bardzo mówić Radek... Albo Headerer, nobo główkami dobrze gram i inne, w Polsce na mnie mówili ÂŚliwka... Nie wiem dlaczego, albo Kruk czasami nobo wiedzieli że mam gre Gothic i bardzo lubie Kruka z tej gry... A wy ile macie lat i jak sie nazywacie?

Ta jedna praca to tu

PS. Jestem w klubie piłkarskim, zwanym Pear Tree All Stars

Garret:
Mam na imię Dawid, jestem z Konina ( jak ktoś nie wie - Woj. Wielkopolskie   )
Interesuje się RPG (powiedzmy "erpegami") , fantasy, z tym że nie tylko gry, książki też
iteresuję się równierz sportem, a dokładniej, hmmm... bieganie, piłka nozna, pływanie, w wolnych chwilach chodzę na siłkę. Lubię też poskakać- parkour (salta itp). W tym roku , dokładnie 25.08 pyknęło mi 16 latek.
Moja ksywa - Morren. Bym zapomniał, jeśli chodzi o muzę to tylko hip-hop, rap ale to tylko w wykonaniu czarnych a dokładniej - Lil Jon, Dr. Dre, Snoop Dogg, Ice Cube itp. czasami też posłucham jakiejś techniawy. A według mnie najgorszy istniejący utwór muzyczny to DKA - Wybacz :D .

Garret

Casano:
Jeszcze sie chyba utaj nie wypowiadałem, wiec wypowiem się...

Mam na imię Bartek. Mam 17 lat. Chodze do łodzkiego liceum. Interesuje się tylko i wyłącznie piłka nożną. Jak każdy człowiek, lubie czasami się rozerwać na osiedlu z kumplami. Jednak jedyna miłośc wiąże mnie narazie i mam nadzieje, że tak pozostanie do - Piłki Nożnej.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej