Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Coś o sobie
Cesc:
Na imię mi Michał (misiek). Nazwiska nie podam. Mój nick to cesc, nie typowy ale mnie się podoba. Mieszkam w Lubaniu, takie małe miasto w płd-zach części Dolnego ÂŚląska. Interesuje się sportem, grami i takim tam różnymi pierdołami. Nie lubię lizajdupców, ani zryciuchów. Lubię oglądac fajne meczyki, w szczególności z Borucem.
Szarleǰ:
Javol. Słuchając się zaleceń polonistki nie zacznę zdania od "no więc". Mojego imienia może lepiej będzie nie zdradzać, bo jest śmiechowe, jednakże najbliższe otoczenie się już przyzwyczaiło. I tak mówią do mnie po nazwisku, więc imienia mojego mało kto używa. Niektórzy mnie już zapewne znają. lecz nie pod tym nickem. Swoją przygodę internetową, rozpocząłem 31/12/2005. Mieszkam w miejscowości o której nigdy nie słyszeliście (Gdów), więc nawet nie ma powodu, dla którego miałbym wam mówić gdzie się ona znajduję.
Moje zainteresowania ograniczają się do muzyki, piłki nożnej, koszykówki, informatyki, historii i literatury.
To byłoby chyba na tyle .
.::Rayden::.:
Witam wszystkich. Na imię mam Paweł, mam 16 lat, obecnie uczęszczam do pierwszej klasy LO. Miejsce mojego zamieszkania nie jest zaznaczone na żadnej wielkoformatowej mapie Polski, więc nie ma sensu pisać jego nazwy.
W otoczeniu jestem uznawany za człowieka nie tolerującego debilizmu i idiotyzmu w szerokim tego słowa znaczeniu. Jednak jak każdy człowiek popełniam błędy.
Lubię dobrą muzykę, głównie elektroniczną. Interesuję się szeroko pojętą informatyką.
Myślę, że na początek wystarczy.
Pozdrawiam.
Aora:
Witam wszystkich. Na imię mi Ola, nazwiska nie podam bo kogo ono obchodzi .... Mieszkam w Kraśniku (woj. Lubelskie). Lubię oglądać filmy w szczególności horrory ( Piła najbardziej mi sie podoba), słucham metalu (System of a Down uwielbiam ich), gram w gierki (Gothic rulez) !! Czasami czytam książki fantasy ( "Eragon" na przykład). Mam kanarka i kota Chciałabym mieć smoka !!!!!!!!!!
Dydu:
Cze jestem Sebastian. Lubię słuchać muzyki, piłkę nożną hoduję ryby.Lubię Grać w RPG gry. Gothic był moją pierwszą przygodą z tego typu grami. Mam nadzieję, że pojawią się nowe części Gothica. Mam 18 lat i w tym roku mam Maturę. Pozdrawiam wszystkich....Dydu
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej