Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Coś o sobie

<< < (31/33) > >>

Wolf_144:
Mateusz vel."Zielu" - Okolica of stolica, jak to ktoś bystrze ujął na naklejkach.
Studiuje na UW, a interesuje się szeroko pojetymi militariami. Jak już wspominałem w którymś z moich postów moja 'historyczna' specjalizacja to późne średniowiecze / wczesny renesans, a w kwestii nowożytnej to współczesne siły specjalne ich wyposażenie i taktyki. Sam grywam w airsoft, a po godzinach pykam w wiele gierek. Głównie FPS'y, symulatory i RPG.
Do tych gier można zaliczyć BF4, Wiedźmin, Mass Effect, Dragon's Age, Arma 2 / 3, TES. Kiedyś byłem i chyba nadal jestem fanatykiem Gothic'a chyba żadnej innej gry nie przechodziłem tyle razy ... no może S.T.A.L.K.E.R'a ale wątpie. Pykam też to co Steam mi podrzuca jakieś Indie gierki, w tyle z nich grałem że nie chce mi się wymieniać.
Słucham wszystkiego co wpadnie w ucho, ale warto zaznaczyć że mam na myśli muzykę i electro. To jest - na imprezę electro, na granie metal, rock, punk na chillowanie i spacery klasyka, ew muzyka symfoniczna, instrumentale wykonywane na pianinie bądź skrzypcach.

Pierwszy Gothic ... wow miałem z ... 7 / 8 lat maksymalnie, pierwsze półtorej godziny bałem się wyjść z wieży, a potem jakoś poszło. :)

jeryrep:
Mam na imie Jerzy i mam 14 lat. Moim hobby sa rozne rzeczy typu pilka nozna itd.
Ostatnio pogrywam sobie w CS GO. Dolaczcie do mnie

xNoZoMi:
Gracjan
Lat 16,lubię jeździć na rowerze,oglądać anime ,i nie wstydzę się tego,grać na komputerze a szczególnie w Gothic .Lubie słuchać różnej muzyki ,zależy jaki mam humor .

Talia:
Mam na imię Waldemar, mieszkam w Polsce i w Niemczech, obecnie przebywam w Polsce woj. pomorskie. Mam 46 lat, rozwodnik ;) . Namiętnie gramy z Salazarem w WoTa, Lineage 2 no i zaczynam swoją przygodę na tutejszym Marancie. Z zapałem i przyjemnością wracam czasami do Gothica. Jeżeli chodzi o muzykę której słucham to z pewnością cięższe klimaty rockowe i metalowe. Z zamiłowaniem oglądam także filmy, skupiam uwagę szczególnie na thrillerach i filmach kryminalistycznych.

Spajk17:
Witam wszystkich. Jestem Paweł, mam 23 lata. Mieszkam w Bydgoszczy. Interesuję się Japonią, lubię poznawać kulturę tego kraju, trochę liznąłem japońskiego. W wolnym czasie oglądam anime, kolekcjonuję mangę i gram w gry. Swoją przygodę gracza rozpocząłem mając 9 lat w przygodówkach click and points takich jak Wacki kosmiczna rozgrywka, Podwójne kłopoty Buda Tuckera, Ave Ventura Psi detektyw, Larry 7:Miłość Na fali. Później miałem pierwszy kontakt z grami cRPG i był nim gothic :) Mając z 14 lat rozpocząłem przygodę z pierwszym cRPG. Zafascynował mnie świat gothica i tym sposobem posiadam i przeszedłem wszystkie części sagi. Z innych cRPG posiadam Riseny 1-2, Wiedźmina 1-2, The Elder Scrolls V: Skyrim. Lubię też przygodówki pełne akcji pokroju Tomb Raidera lub strategię pokroju Anno 2070, Twierdza. Ale mimo wszystko w moim sercu najbardziej zagościły RPG. Po za tym bardzo lubię fabularne klasyczne RPG wymagające kostek, grupy znajomych spotykających się podczas sesji grając godzinami oraz dobrych gier planszowych. Oprócz tego oglądam filmy fantastyczne, SF oraz seriale. Bardzo lubię świat Westeros. Czytam też książki fantastyczne, czasem dobry kryminał :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej