Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Coś o sobie

<< < (30/33) > >>

Jagusiaa:
Witam, Mam na imię Monika, wiek macie podany. W odróżnieniu od wielu dziewczyn, ja lubię poczytać książkę fantasy, ewentualnie sci-fi. Ostatnio spodobał mi się Gothic, gram również w Heroes III . Lubię pograć na mojej konsoli w, np. GTA , Need For Speed.  ;)

Gronit:
Jestem Anita i mieszkam w ÂŁodzi. Z gier uwielbiam: Gothic, Heroes of might and magic, Civilization, Wiedźmin i GhostMaster. Lepię figurki z plasteliny i gliny (Innosie zniszcz całą modelinę na ziemi). Czytam dużo książek fantastycznych i napisanych w XIX i XX wieku. Interesuję się też historią. Na konsoli często gram w Mafię II, Tekkena i Crasha.

Arkhan:
Karol, rocznik 1990, na scenie Gothic od 2004, informatyk, stanowisko: Administrator sieci, obecnie kończę szkolenia Cisco CCNA (jestem na trzecim semestrze), pracuję w dwóch przedsiębiorstwach. Kończę też robić prawo jazdy. Studiowałem Filozofię, nie dokończyłem. Kierunek pokochałem, ale zostawiłem przez egzaminy komisyjne z Logiki i Metodologii Nauk. Jestem członkiem Polskiego Stowarzyszenia Racjonalistów.

ciacho1234:
Jestem Ciastek czyki Krystian . Mam 17 lat i pochodze z Wrocławia :) W gothicka gram od 2 lat

HolyDiver:
Dominika, 16, śląsk.
Interesuję się grami komputerowymi, w szczególności sagą Gothic.
Tak to lubię Risen'a, GTA, Pokemon Platinum, Postal, Saints Row.
Jeżeli chodzi o muzykę, to słucham rocka i metalu, ale nie ograniczam się tylko do tego. Moimi ulubionymi zespołami są Metallica, Sabaton, Iron Maiden, Depeche Mode, Simple Minds i Iron Maiden.
Jeżeli chodzi o sport to jedynie lubię narciarstwo. Oprócz tego, interesuję się także ogrodnictwem i reżyserią filmów. W Gothica grałam odkąd miałam 10lat. ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej